معمولا برای ورود به بانک باید بری رشته ی حسابداری رو بخونیم؟ و یا اگه رشتمون چیز دیگه باشه بریم بیرون حسابداری بخونیم همین آموزش حسابداری و یا کارای مربوط به بانک و آموزش ببینیم میشه استخدام شم؟ من آشنا تو بانک دارم یعنی برای استخدام مشکلی ندارم فقط نمی دونم از
کجا باید شروع کنم پیش زمینه ایی هم ندارم . فقط دلم میخواد و علاقه دارم برم برای کار تو بانک .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیر عزیزم نمیشه. تو بانک ما فرزندان همکار که استخدام شدن هیچ کدوم بانکدار نیستن نیرو خدماتی و پروموتور و اینا هستن.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
ممنون از شما الان برای استخدامی بانک مرحله اول باید چیکار کنم ؟باید برم رشته ی حسابداری بخونم ؟
بهترین رشته همون حسابداریه. وگرنه رشته های دیگه هم میتونن شرکت کنن من خودم رشته ام مهندسی صنایع بود.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
شما با مدرک مهندسی صنایع استخدام بانک شدین؟!پس اطلاعات و آموزشات مربوط ب بانکداری رو چجوری آموزش دی ...
الان مگه رشته های دیگه خیلی راجع به بانک یاد میگیرن ؟همکارم حسابداری بود با هم استخدام شدیم همون قدر که من یاد داشتم اونم یاد داشت طی کار تجربی یاد میگیرین.
عزیزم لیسانس کافیه یا تا فوق باید ادامه بدیم ؟؟ و اینکه استخدامی به چه صورته ؟؟ به نظر شما شغل خوبیه ...
لیسانس کافیه استخدامیم حساب کتاب نداره نیرو بخوان آزمون میذارن نخوان نمیذارن برنامه ی خاصی نداره.
مثل همه ی شغلای کارمندی فقط با استرس بیشتر.