2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیایین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
چون پیره اگه تو‌ جوانی میزد قطعی بودبعدم‌شما که میگی هیچ‌چشم داشتی ندارید پس نگران چی هستید نهایتا ب ...

ماچشم داشت نداریم ولی شرعا حق مادرمه 

عین بچه داره ازمادرش نگهداری میکنه تروخشکش میکنه درحالی که بقیه بچه هاش از درخونش میگذرن یه سلام هم نمیدن برن

سلام شزعا مادربزرگتون یک سوم مالشو می‌تونه بده مادرتون در وصیت نامه.در غیر اینصورت بقیه بچه ها باهم و بامادرتون بد می‌شوند.موفق باشید.در ضمن مادرتون لطف میکنند کاراشونو انجام میدن اما انگار این کارها رو با مادربزرگتون دارن حساب میکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرمادرشوهرم توپیری همه چیزش داد به پسرش دخترا شکایت کردن و حقشون گرفتن ادم‌پیر نمیتونه سند انتقال ...

خیلی از بالای هفتاد سالا داره سند میزنن و میفروشن 

اگه اینجوری باشه که سنگ روسنگ بند نمیشه 

مثلا یه کسی بیاد به پسرش ملکو بفروشه بعد که مرد الکی بیان بگن هیچ پولی نداده بابتش و دزدیده 

پدرمادرشوهرم توپیری همه چیزش داد به پسرش دخترا شکایت کردن و حقشون گرفتن ادم‌پیر نمیتونه سند انتقال ...

کلا حالا از لحاظ سن نمیدونم ولی یادمه یه سری میگفتن اصلا دیگه امکان نداره بخوان بدن به یه بچه یا بخوان وقف کنن و اینا ولی الان نمیدونم چی شده و چجوریاس

خیلی از بالای هفتاد سالا داره سند میزنن و میفروشن اگه اینجوری باشه که سنگ روسنگ بند نمیشه مثلا یه کس ...

نه اتفاقا من قبلا تو‌املاک بودم کسایی که پیر بودن مشتری می‌اومد پاي قرار داد ولی انتقال داده نمیشد چون ورثت باید رضایت میدادن و‌نمیدادن مشتری هم ریسک نمیکرد و نمیخرید 

من بدون غرض راهنمایی کردم شما بد برداشت کردی 

گفتید مشکل پیش نمیاد گفتم پیش میاد همین 

مثال مادرشوهرم هم زدم که از برادرش سهمش رو پس گرفت 

قانونا هم بخوای حساب کنی بقیه بچه ها حق دارن مادر بزرگوارتان هم لطف کردن درحق مادرشون 

مگر اینکه بقیه وراث نخوان و به مادرتون ببخشن اون خونه رو که بعید بدونم اینکار کنن

کلا حالا از لحاظ سن نمیدونم ولی یادمه یه سری میگفتن اصلا دیگه امکان نداره بخوان بدن به یه بچه یا بخو ...

بله برمیگردونن من مطمئنم چون برامون پیش اومد از نزدیک دیدم مادرشوهرم حقش از برادرش گرفت

خیلی از بالای هفتاد سالا داره سند میزنن و میفروشن اگه اینجوری باشه که سنگ روسنگ بند نمیشه مثلا یه کس ...

خب اون سند خرید و فروش زده و مبلغی بین بانکی جا به جا شده بابتش میتونه ثابت کنه خریده مادر شما مبلغی پرداخت کرده؟

بله برمیگردونن من مطمئنم چون برامون پیش اومد از نزدیک دیدم مادرشوهرم حقش از برادرش گرفت

یعنی الان برای محکم کردنش باید برای ۳دانگ سند بگیرم 

همین یه راه؟

سند خرید و فروشی که مبلغش پرداخت شده باشه اگر مبلغ پرداخت نشده باشه میتون برگردونن

اگه مثلا از ۵ورثه ۳تاش دوباره به مادرم ببخشه و شکایت نکنن 

اون دوتا دوباره میتونن؟

بله

عزیز تو دل منو خالی کردی زنگ زدم وکیل پایه یک پرسیدم گفت مادربزرگ هرچند سالشون باشه اگه از لحاظ جسمی و روانی مشکل یامریضی نداشته باشه اوکیه و کسی نمیتونه شکایت کنه حق خودش بوده دوس داشته