2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#اسکان_زائر

◽️اسکان شبانه زائران در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) 

#خوابیدن_شبانه و #استراحت_روزانه

🔹هر زائر با ارائه کارت شناسایی معتبر می تواند برای مدت ۵ شب در طول سال در محل های تعیین شده اقامت نماید.

🔸تذکر: طرح اسکان شبانه، فقط ویژه زائران با کدملی غیر مشهدی می باشد.

🔹پذیرش اتباع با گذرنامه یا کارت ویژه اتباع، امکان پذیر است.

🛏 محل #ثبت_نام برادران :

بست پایین خیابان (شهید نواب صفوی)، ورودی حر یک (جنب مدرسه عباسقلی خان) مراجعه نمایند. سپس میتوانند به رواق #دارالمرحمه جهت خواب و استراحت رایگان مراجعه نمایند.

🛏 محل ثبت نام #خواهران:

جهت انجام مراحل پذیرش به اتاق ۱۰۵ روبروی باب السلام واقع در بست نواب صفوی مراجعه نمایند. سپس می توانند به #رواق_حضرت_زهرا س جهت خواب و استراحت رایگان مراجعه نمایند.

🛏 ساعات پذیرش

از ساعت ۲۱ انجام می شود اما سه شنبه شب ها و پنجشنبه شب ها بعد از برگزاری مراسم دعا انجام می شود.

🛏 استراحت روزانه در حرم

🔸این امکان برای زائران و مجاوران امکان پذیر است.

🔹برادران: ضلع جنوبی صحن پیامبر اعظم (ص) (سمت قبله)، جنب ایوان ولی عصر، اتاق ۱۰۵

🌹خواهران: بست نواب صفوی، رواق حضرت زهرا (س)

ساعات مراجعه و استراحت:

از ساعت ۱۴ الی ۱۷

⛲️محل #استحمام زائران در حرم:

( شبانه روزی)

در هریک از این سرویس های بهداشتی، تعدادی دوش جهت استحمام زائران در نظر گرفته شده است.

☘سرویس بهداشتی شماره1 واقع در خروجی صحن غدیر.

☘سرویس بهداشتی شماره4 واقع در خروجی صحن کوثر.

☘سرویس بهداشتی شماره5 واقع در صحن امام حسن مجتبی (ع) (ضلع شمالی بست نواب).

☎️ تلفن تماس: 138

🌺🍃لطفا توی تمام گروه ها و کانالها بفرستید شاید به این واسطه زائری نائب الزیاره ما هم بشه

#التماس_دعا

برید کمپ غدیر یا همون جنگ مشهد سوییت میدن شبی صد جاش هم بسیاااار زیباست همه چی هم تو مجموعه داره

توی چادر ؟

یا اتاق هست؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هتل رسالت میگن خیلی خوبه قیمتش با غذا شبی ۶۰۰ 

غذا هم سلف سرویس کیفیتش عالی 

اگه کمتر میخوای خونه بگیرید اجاره کمتر در میاد 

داخل حرم هم شبستان داره از ۹ شب تا ۷ صبح میتونید برید بخوابید حتی بالشت و پتو هم میدن