2777
2789
عنوان

یکی از کاربرا دچار بیماری شده حالش خیلی خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم وای نه نمیدونستم چی شده مگه؟ 💔😞انشالله هیچیش نباشه زوده زود خوب شه ،خیلی دختر گلیه❤️💕

سلام عزیزم

خداروشکر آزمایشش چیز خاصی نبوده باید زیر نظر باشه فقط🥲

|•همون بگویاسی•|   goftino.com/c/xJbnEE    |••| |••| |••| 

انشالله چیزیش نمیشه از عروسی چه خبر هنوز نامزدن؟باهمن؟🤭

اره سیمین قویه😍

تا جایی که میدونم نامزدن فعلا عروسی نگرفتن گفت حالم خوب شه میام سایت

|•همون بگویاسی•|   goftino.com/c/xJbnEE    |••| |••| |••| 

@مرواریدجووون مرسی که تگم کردی عزیزم 

تاپیکش ترکید به لایک کردن من هم کار داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

@مرواریدجووون مرسی که تگم کردی عزیزم تاپیکش ترکید به لایک کردن من هم کار داره

خواهش میکنم یاسی جان 

دیدی که کلا مشکل داشت منم ریپ زد گفت نینی یار اینم تعلیق کن 

میخواد تاپیکشو کسی نبینه بره تو پستوی خونش رو دیوار اتاقش بنویسه 

من حس کردم همون کاربر مرده س که هم کاربری این مدلی داره هم کاربری میسازه فحش میده 

نباید اجازه داد جولان بدن باید سریع به نینی یار خبر بدیم جمع بشن 

حقی نداره بگه کی باشه کی نباشه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

میدونستم دروغ میگه چون دروغ و تهمت زیاد ازشون دیدم 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

خواهش میکنم یاسی جان دیدی که کلا مشکل داشت منم ریپ زد گفت نینی یار اینم تعلیق کن میخواد تاپیکشو کسی ...

دقیقا مشکل روانی داره

منم حس میکنم همون باشه تاپیکای این مدلی میزنه همه رو به جون هم بندازه

تو همین تاپیک بگیم به نی نی یار؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دقیقا مشکل روانی دارهمنم حس میکنم همون باشه تاپیکای این مدلی میزنه همه رو به جون هم بندازهتو همین تا ...

تو پی وی بهش میگم الان

تو پی وی بهش میگم الان

من تو این تاپیکش گفتم بازم به نی نی یار اسم مارو داده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14158745/می-جویمت-چنانکه-لب-تشنه-آب-را