2777
2789

بله بفرما

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بللله

عزیزم میشه هر وقت رفتید زیارت از طرف من هم زیارت کنید 

حاجت دارم دلم خیلی گرفته راستش نه موقعیت زیارت دارم نه هزینه رفتو آمد اگه راضی هستید این کار رو بکنید ممنون 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
بله بفرما

عزیزم میشه هر وقت رفتید زیارت از طرف من هم زیارت کنید 

حاجت دارم دلم خیلی گرفته راستش نه موقعیت زیارت دارم نه هزینه رفتو آمد اگه راضی هستید این کار رو بکنید ممنون

عزیزم میشه هر وقت رفتید زیارت از طرف من هم زیارت کنید حاجت دارم دلم خیلی گرفته راستش نه موقعیت زیارت ...

قربونت بشم الهی هر وقت رفتم چشم توام دعا کن انشالله این ماه نی نی داشته باشم ❤️ولی الانا نمی‌رم اسمت چیه 

عزیزم میشه هر وقت رفتید زیارت از طرف من هم زیارت کنید حاجت دارم دلم خیلی گرفته راستش نه موقعیت زیارت ...

حتمااا عزیزم انشالله اقا خودش حاجت دلتو بده و ب زودی قسمت خودت بشه ک بیای مشهد زیارت

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
قربونت بشم الهی هر وقت رفتم چشم توام دعا کن انشالله این ماه نی نی داشته باشم ❤️ولی الانا نمی‌رم اسمت ...

خیلی ممنون چقدر مهربونی🥺باشه این روزا خیلی دلم گرفته حتما دعا میکنم اگه قابل باشم برات صلوات فرستادم 

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه

حتمااا عزیزم انشالله اقا خودش حاجت دلتو بده و ب زودی قسمت خودت بشه ک بیای مشهد زیارت

ممنون عزیزم خیلی مهربونی شما 

انشاالله انقدر بغض دارم بیام میترکم 

دعا کن حاجت روا بشم 

بگو ضامنم بشه 

من خیلی گناهکارم میدونم خیلی بی معرفتم میدونم 

ولی بگو در خونشو زدم دست خالی برم نگردونه 

ممنون عزیزم خیلی مهربونی شما انشاالله انقدر بغض دارم بیام میترکم دعا کن حاجت روا بشم بگو ضامنم بشه م ...

اقای مهربونیا درش ب روی. همه بازه

همه ی ما گناه کاریم... 

انشالله ب زودی قسمتت بشه عزیز دلم

رفتم حتما برات دعا میکنم 

دعا میکنم حاجت روا بشی

اقای مهربونیا درش ب روی. همه بازههمه ی ما گناه کاریم... انشالله ب زودی قسمتت بشه عزیز دلمرفتم حتما ب ...

ممنون عزیزم انشاالله سلامت و عاقبت به خیر بشی

خدا بزرگه عزیزم ناامید نشو من 18سالمه🫠

عزیز دلم پس خیلی وقت داری بهترین سن بارداری ۲۴ تا ۲۹ طلایی هست 

عجله نکن