2777
2789

دیگه میخوام عوض شم ولی تو این دوران دوست داشتم یکی همدمم باشه مثل خیلی رفیقای اطرافم که یه نفری تو زندگیشون هست در کنار هدفمم یکی باشه هدافمون تیک بزنیم باهم به برسیم بهش هرکی یه جور مهربون رفتار میکنی میخواد خسته بشه یا توقعی بشه نمیدونم واقعا رابطه های الان همش شده هفتگی ماهانه سالانه انگار بسته اینترنتیه بعد طرف 1 ماه خسته میشه میره نفر بعدی همین چرخه ادامه داره منم بدم میاد از بی هدفی رابطه های الان رابطه ای خوبه تشه ازدواج هدف رسیدن این چیزا قشنگش میکنه اینم که میگن عشق خوب نیست نیمدونم شوهر من فلانه زن من فلانه انتخاب خودشون اشتباه بوده شاید برای یکی دیگه خیلی بهتر بهم بخورن یا باشن خوشحال میشم نظراتتون ببینم

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

من از بس از هرکی خوشم اومد یه جوری بهم آسیب رسوند دیگه دارم کم کم فکر میکنم بخاطر پول وارد رابطه بشم نه بخاطر عللقه قلبیم... میدونم واقعا حس اشتباهیه اما حس میکنم قلبم همش میخواد بدبختم کنه

حرفتون کاملا درسته ولی گاهی وقتا آدما همراه هم نیستن و رابطه های الان فقط شده نفع آدم ها نفع خودشون رو توی اون رابطه در نظر میگیرن به خاطر همینه که هیچ نتیجه ای نیست 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بس از هرکی خوشم اومد یه جوری بهم آسیب رسوند دیگه دارم کم کم فکر میکنم بخاطر پول وارد رابطه بشم ...

نه دختر این کارو نکن به نظر من رل زدن این رابطه های الان اشتباهه چرا ازدواجای قدیم نبوده من استایل همه چیم امروزیه نمیخوام بگم قدیمی فلان اینا ولی از این جهت پایدار تر سالم تر بوده ورگه 21 سالمه تو رو نمیدونم شک نکن یه ادم خوب میاد تو زندگیت قصه شا نخوریا

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
حرفتون کاملا درسته ولی گاهی وقتا آدما همراه هم نیستن و رابطه های الان فقط شده نفع آدم ها نفع خودشون ...

اره دقیقا هرکسی رفتارش فیکه واسه بهتر نشون دادن خودش

و اینکه زمانی که به اون چیزی که میخواد میرسه و یا نمیرسه رفتارش تغییر میکنه متاسفانه همیشه دعا میکنم برای همه که اون نفری که هم ترازشون هست سر راهشون قرار بگیره 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
نه دختر این کارو نکن به نظر من رل زدن این رابطه های الان اشتباهه چرا ازدواجای قدیم نبوده من استایل ه ...

واقعا اخه میترسم قبل این که یک نفر رو بشناسم باهاش ازدواج کنم و منجر به طلاق بشه حس میکنم قبل ازدواج باید باهاش یکمدت توی رابطه باشم که اخلاقاشو بشناسم یا حتی معذرت میخوام از نظر روابط جنسی هم ازش شناخت پیدا کنم بعد ازدواج یهویی یک چیز عجیب غریب ازم نخواد

هیچ زمانی صدتون رو برای کسی نزارید چون بیشتر خودتون صدمه میبینید 

هر کسی رو به اندازه ظرفیتش لبریز کنید بیشتر از اون هار میشه 

واقعا اخه میترسم قبل این که یک نفر رو بشناسم باهاش ازدواج کنم و منجر به طلاق بشه حس میکنم قبل ازدواج ...

همین که حرفت بدون ترسی میزنی معلومه دختر قوی هسی حتی الان که نگا کردم تاپیک هاتو دیدم واقعا ترس ازدواج داری به نظرم طرف میخواد هرجای ایران یا دنیا باشه عجله نکن اول نامزد کن تو نامزدی میشناسین طرفو از هر بابت منم اینجام نیمدونم شاید نه اصلا میشناسمت کی نه هیچی حس خوبی بهت میدم ترست بریزه نگرانش نباش

هیچ زمانی صدتون رو برای کسی نزارید چون بیشتر خودتون صدمه میبینید

دقیقا ولی 100 درصد با حرفت موافقم نیستم ممکنه صدتو واقعا برای یکی بذاری طرف بذاره بره تو صدمه میبنیی ولی یه موقع صدتو میذاری اونم میذاره میشینی کیف میکنی عشق خوب هست دختر خوب هست پسر خوبم هست فقط دیگه الان به شدت کمیابه

قربونت برم مرسی عزیزم دلم💕

خواهش میکنم من تازه وارد نی نی سایت شدم دیدم امشب یم با ملت نه تورو میشناسن نه اون تورو حرف بزنی یکم اروم میشه ادم نمیدونم خواصی بیا بعدا در موردش یکم درددل کنیم موفق باشی هرجا هسیی

خواهش میکنم من تازه وارد نی نی سایت شدم دیدم امشب یم با ملت نه تورو میشناسن نه اون تورو حرف بزنی یکم ...

منم تازه اومدم اصلا بلد نیستم فضا رو اشنایی ندارم ولی خوشحال میشم حتما باهات صحبت کنم

و اینکه زمانی که به اون چیزی که میخواد میرسه و یا نمیرسه رفتارش تغییر میکنه متاسفانه همیشه دعا میکنم ...

انشاالله واسه هممون پیش بیاد و زندگی خوبی داشته باشیم مرسی از نظرتون