2777
2789

از رفتارایی که رو اعصابن بگین، شاید بعضی هامون داشته باشیم و ندونیم داریم چیکار میکنیم ، شاید اصلاح کردیم اون عادت و رفتار بدو 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

خودم از اینکه یکی مدام ناله کنه و بگه این کارو کردم و اون کارو کردم بدم میاد 

خو نکن لامصب

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم با خودش پچ پچ میکنه و حرف میزنه یا با دهن پر حرف زدن زیادی گفتن بخور بخور به مهمان سر سفره غذ ...

وای دو مورد اخر از منفورترین کارهاس به نظرم 

بخصوص بادهن پر حرف زدن 

خانواده من جلوی همه حای غریبه ها باهم دعوا میکنن و وقتی هم دعوا میکنن یه جوری چاک دهنو باز میکنن که هیچ حرمتی نمیمونه ولی جالبه بعدش بازم باهم رفت آمد میکنن 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
خانواده من جلوی همه حای غریبه ها باهم دعوا میکنن و وقتی هم دعوا میکنن یه جوری چاک دهنو باز میکنن که ...

دور از جونت خوب سکته نکردی تاحالا

میدونی انگار میخان جلب توجه کنن حالا هر طوری شده

دور از جونت خوب سکته نکردی تاحالامیدونی انگار میخان جلب توجه کنن حالا هر طوری شده

والا من یه ماه برای ازدواج با یکی رفت امد میکردم سنتی بود و خانواده هامونم همو میدیدن یعنی ۹۹ درصدش که بهم خورد به خاطر چیزایی بود که از کس و کارم دیدن پدرمادرم خودشون خوبنا ولی بابام باید خانواده درب و داغونشو همه جا دنبال خودش بکشه و جلو همه هم باهاشون بجنگه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
والا من یه ماه برای ازدواج با یکی رفت امد میکردم سنتی بود و خانواده هامونم همو میدیدن یعنی ۹۹ درصدش ...

عزیزم 😂😂😂جمله اخرت ،ببخشید 

ان شالله با یکی بهتر