به تعدادتون یا یک کیلو یا نیم کیلو(من یک کیلو ریختم)یارمه(بلغور گندم)قشنگ بشور تو قابلمه بزرگ دو سه برابر آب بریز بزار بجوشه شعله رو بلند کن.
بعد دوبسته گوشت گوسفند با یک تیکه دنبه بزار تو زودپز بجوشه،،
حالا که یارمه ها به جوش اومد شعله رو کم کن و دمکنی بپیچ در قابلمه بزار رو قابلمه،حالا شعله رو کم کن بزار یارمه ها بجوشن،،
بعد از ۳ ساعت که گوشت زودپز جوشید،زودپز رو باز کن و گوشت ها رو در بیار توی ظرفی با گوشت کوب قشنگ بکوب(چربی و گوشت رو با هم بکوب)ی خوره هم نمک بریز روشون.
خوب که کوبیدی گوشت ها و آب زودپز رو داخل قابلمه ای که یارمه داره بریز و هم بزن،حالا دمکنی رو بزار رو در قابلمه و بزار به دل خودش همچنان بجوشه و هی هر یکی دو ساعت برو همش بزن بعد اگه میخوای ته نگیره شعله پخش کن بزار زیر قابلمه.
همین هم زدن رو ادامه بده هر یکی دو ساعت تا حلیمت جا بیفته،،۱۴،۱۵ ساعت تا جا افتادنش طول میکشه من ۱۰ شب گذاشتم تا ۱۲ ظهر
صبح که بلند شدی با پشت کف گیر یا ملاقه ی روحی محکم محکم حلیم رو هم بزن (چمه بزن)
پایان😊
اینو قبلا واسه یکی فرستادم الان کپی کردم واسه شما فرستادم🥰