2777
2789
عنوان

دیشب دست پسرم سوخت راهنماییم کنید

292 بازدید | 32 پست

نسکافه داغ ریخت رو دست پسر یکسالم دیگه حالا بماند که چه شب بدی رو گذروندیم. امروز درد و سوزش نداره چون گریه نمیکنه با اون دستش هم بازی میکنه فقط مشکل اینجاس رو دستش دوتا تاول بزرگ زده چیکارکنم زودتر خوب بشه چون میترسم دستشو تو دهنش ببره و با دندونش تاول‌ها رو بترکونه. یه کمی هم دستش ورم داره نگرانم. ورمش به خاطر چیه؟ آنقدر حالم بده که نگوووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم یکساله بود با اتو مو دستش سوخت همون شب بردمش بیمارستان یه چسبای هستن مخصوص ضخم اونو زد به دست بچه گفت تا چند روز بازش نکن بعد از چند روز اصلا اثری از سوختی نبود

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
چرا نمیبری دکتر؟

خودم تجربه سوختگی رو دارم میدونم دکتر تاول‌ها رو میترکونه و پانسمان میکنه اذیت میشه. الان درد و سوزش نداره. زخم باز نداره فقط دوتا تاول داره

خود درمانی نکن اصلا این چسب مخصوص کسایی هست که دور از جون ضخم بستر دارن 

اون موقع ۵۰ تومن پول چسبش بود فقط حتما ببر دکتر چون تاول که بترکه جذب میکروب میکنه

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
اول که باید تا صب دستشو میزاشتی تو آب و مدام آبو عوض میکردی حالا هم پماد سوختگی آلفا بزن معجزه میکنه ...

تا چند روز باید الفا بزنه؟

من هفته پیش با بخار کتری دستم سوخت. عسل زدم و پماد سوختگی.

سه روزه دارم الفا میزنم و گاز استریل میزارم روش که به لباسم نماله