2777
2789
بله تازه از کجا مطمئنم بشیم به حالت ارگاسم رسیدیم یا نه؟

ارگاسم یه چیزه واضحیه اگرتجربه کرده باشی 

به اوج لذت میرسی وتموم میشه کلی ام خیس میشی

البته ارضا شدن باارگاسم متفاوته خیلی

قنادخونگی🍰

اتفاقا اون خانوم که ریپ زدین درست ترین جواب رو دادن چون از روی لذت حالت خیسی بهتون دست داده باید غس ...

معذرت چرا🥲این سوال شرعیه منم واقعا روم نمیشه  از کسی بپرسم نی‌نی سایت بهترین فضاس که به صورت ناشناس ابهامات برطرف شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟! یعنی اگر نزدیکی صورت نگیره غسل نمیخواد؟

اگر حتی دخول نداشته باشین  ولی ارگاسم بشبن غسل لازمه.

و اگه دخول داشته باشین چه و ا ژ ن چه م ق ع د حتی بدون ارگاسم شدن هم غسل واجب میشه

اتفاقا اون خانوم که ریپ زدین درست ترین جواب رو دادن چون از روی لذت حالت خیسی بهتون دست داده باید غس ...

اشتباه میکنید خیسی ازروی لذت غسل نداره فقط درصورت ارگاسم یا ارضا شدن

قنادخونگی🍰

با ترشح چه فرقی داره؟

خب ترشح رنگش سفیده اما اون مثل آبه و خب متوجه میشی دیگه وقتی میاد بدنت کاملا شل میشه و لذت میبری

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

پس چرا گفتن بله آدم گیج میشه اینجوری

عزیزم رساله بخون. تو خونتون دارید حتما

من دوره نوجوانیم سوال داشتم خوندم اینطور متوجه شدم: انسان ب ۲ طریق جنب میشه: یکی دخول، یکیم چیزی ازش خارج بشه. در غیر اینصورت غسل نمیخایی نه

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤