2777
2789

پشمام ازاین حجم سنگ دلی خیلیاتون ریخت

واسه ی تیکه پیتزا چه ها ب یه خانم باردار که نگفتین..

من خودم باردار نشدم 

شکموهم نیستم

ولی شنیدم خانمای باردار اگ ی خوراکیو هوس کنن همون لحظه اون خوراکیو نخورن تاابد ذهنشون درگیر همون خوراکیه میشه(برین تو پیجای مشکلات میفهمین طرف بعد ده سال ذهنش هنوز درگیر بوی غذایی بود ک موقع رد شدن از یه خونه میومد)

حتی اون خانمه اگ بره همون‌ پیتزارو هزاربار بخره یا بپزه بازم ذهنش درگیرهمون پیتزایی هست که دست اون کابر دید و ازش نخورد

یه تیکه پیتزا ن اون‌خانومو سیر میکرد ن اسیو

چق ی ادم میتونه‌حقیرباشه ک بخواد بخاطر ی تیکه پیتزا اینقدر بد رفتارکنه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

موضوع یه تیکه پیتزا نیست موضوع پرویی و کم تحملی اون خانم هستش

همه ما باردار شدیم اما همچین کاری انجام ندادیم حتی از نزدیکترین افراد زندگیمون

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

دقیقا منم  شاخ دراوردم  

وهیچ نظری ندادم

گیرم اون پرو ولی نمیشه دست کسیو رد کرد اونم باردار درحقت یه دعاکنه براورده میشه.

براهمینه که دوره زمونه بدی شده و ادما بی رحم.

من دوبار بارداری رو تجربه کردم،ولی هیچوقت هوس چیزی نکردم همیشه تهوع و بدبختی هاش،ولی واقعا جه باردار جه هر کی بیاد بگه از غذات یا خوراکیت بهم بده انقدر سخته بدی؟نیازی به درک کردن نداره والا 

Nop
چرا فقط زن‌های ایرانی تو بارداری اینجوری هستن؟

عزیزم شمافکرنکنم اصلا از ایران ی بارم رفته باشین بیرون

وگرنه اینقدر قاطع نمیگفتی فقط بارداری زنای ایرانی سخته

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
چرا فقط زن‌های ایرانی تو بارداری اینجوری هستن؟

چون فقط تو ایران ویار دارن والا ما کلی فامیل و دوست و آشنا داریم خارجی این مسائل رو ندارن !

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️