2777
2789

پشمام ازاین حجم سنگ دلی خیلیاتون ریخت

واسه ی تیکه پیتزا چه ها ب یه خانم باردار که نگفتین..

من خودم باردار نشدم 

شکموهم نیستم

ولی شنیدم خانمای باردار اگ ی خوراکیو هوس کنن همون لحظه اون خوراکیو نخورن تاابد ذهنشون درگیر همون خوراکیه میشه(برین تو پیجای مشکلات میفهمین طرف بعد ده سال ذهنش هنوز درگیر بوی غذایی بود ک موقع رد شدن از یه خونه میومد)

حتی اون خانمه اگ بره همون‌ پیتزارو هزاربار بخره یا بپزه بازم ذهنش درگیرهمون پیتزایی هست که دست اون کابر دید و ازش نخورد

یه تیکه پیتزا ن اون‌خانومو سیر میکرد ن اسیو

چق ی ادم میتونه‌حقیرباشه ک بخواد بخاطر ی تیکه پیتزا اینقدر بد رفتارکنه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه شنیدی،همون لحظه نه،ولی در اسرع وقت ،حالا پنج دقیقه این ور اونور به هیچ جا بر نمیخورد،بنظرم اون خانوم میخواست خودشو واسه شوهرش لوس کنه،ولی به این فکرنکرده ممکنه بقیه مثل شوهرش دلشون نخواد نازشو بکشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا به شوهرش اون‌همه بدوبیراه گفتین ؟

مگه بده یکی زنش براش مهم باشه ؟

طرف اونقدر زنشو دوست داشته که پا گذاشته رو خجالت اومده از اون کاربر خسیس درخواست ی تیکه پیتزا کرده

اگ به هوس زنش محل نمیداد

میومدین میگفتین طرف چق مرد بدیه ک زنشو اذیت میکنه چق مرد پستیه ک درک نمیکنه زنش حاملست🤡

نمیتونین درک کنین یکی اصلا بارداریش راحته اذیت نمیشه ولی یکی دیگ ب سخت ترین شکل ممکن بارداریشو میگذرونه؟

یکی راحت میتونه پا بزاره روهوسش یکی نه؟

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

دقیقا خیلی بدن...

البته که اکثرا یک مشت بچه دهه هشتادی یا مثلاً روشن فکر بیش نیستن 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

اون کاربر چقدر حال خراب بود ک بخاطر ی تیکه پیتزا اومد تاپیک زد 🤣

امیدواز بتونه دلشو بزرگ کنه

یا حداقل زبونشو دراز کنه ک وقتی ک اونقدر داش سنگه بتونه رک بگه ن من نمیخوام یه تیکه از پیتزامو بدم اخه همسرم اونقدر ذاتش گدا صفته ک بخاطر ی پیتزا میاد با من بحث میکنه

عزیزم منم باردارم هزار دفعه هم هوس ی چیزی رو کردم ک خیلی زود فراموش کردم

قرار نیس حالا ک بارداریم سطح توقعمون بره بالا

مثلا من خودم هوس نون سنگک تازه کرده بود دست ی اقایی دیدم،  ولی حتی انقد ذهنم درگیرش نبود تا همون لحظه بخوام 

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

عزیزم شما تمام مال و اموال ت رو پیتزا بخر بده به خانومای باردار 

به کار بقیه هم کار نداشته باش

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

ربطی به زن باردارنداره من خودم گاهی پیش اومده دست کسی خوراکی دیدم بعدش تا مدتها دلم همان خوراکی میخواست زنهای باردارهم خودشون لوس میکنن وگرنه مردم عادی هم گاهی ویار میگیرن اینطوری باشه باید دایم از این واون گدایی کنیم