2777
2789
افرین اول استقلال مالی مهمه ....و اینکه طرف تم اوکی باشه اگ اوکی نبود دور شو خط بکش چون چیزای دیگ رم ...

دقیقا حق با توئه

ولی من جذب پسرای مهربون و پایه میشه 

خوشبختانه برعکس هم سن و سالام لاشی پسند نیستم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل های متعددی داره.

آموزش ارتباط با جنس مخالف وجود نداره.

ساعات ارتباط عروس ودامادها باید برنامه ریزی داشته باشه ،همینطور مکان مناسب و اعصاب راحت داشته باشند تا بتونند رابطه عاشقانه ای را تجربه کنند.

رابطه های حرام باید توسط قانون مورد توجه قرار بگیره وجریمه های بیشتری شاملش بشه، تا حداقل از ترس هم شده زنها پا تو اینکار نگذارند.

مسائل مادی باعث شده ۷۰ درصد پسرها توان ازدواج نداشته باشند.پس ۷۰ درصد دخترها هم مجرد میمونند.

واز اون طرف همون ۷۰ درصد دخترها ی مجرد هم فقط به  پولدارهای متاهل ومجرد پا میدن.

بابه دنیا اومدن فرزندان کار عروس ها بیشتر میشه وگاهی فرصت رابطه ها کمتر میشه.

خلاصه که خیلی چیزها دخیله.

بیحجابی وبی ایمانی بیشتر شده وکسی دیگه انگار از گناه ابایی نداره.

تو سایت ..پر شده از تاپیک ها خیانت.. بیرووووون هم اطرافیان دوسه نفر هستن ک رابطه شون متارکه س ...

تواین سایت زیاده

راست و دروغش باخودشون

اما بیرون به نسبت زندگیای خوب اونقدرم زیاد نیست

پسر هستم
تواین سایت زیادهراست و دروغش باخودشوناما بیرون به نسبت زندگیای خوب اونقدرم زیاد نیست

چرا خیلیا بخاطر ابروشون چیزی نمیگن ...

تواین سایت بیان می‌کنند...

دور اطرافیانم دوستانم ...دارن بخاطر خیانت طلاق میگیرن....

..

آقایون محترم ..‌هروقت خواستید خیانت کنید ...خودتون و جای همسرتون بزارید ....

خیلیا هستن دارن میخوننن ....آقایی که داری میخونی ...و همینجوری خیانت میکنی ....چوب خدا صدا نداره ....

مراقب باش ....

خانومی که میای سر خانوم دیگ ...میخای لونه بسازی ....

اون آقا ب همسر و فرزند خودش وفا نکرده میخاد ب شما وفادار باشه؟؟؟؟

دوستان ....چرا زندگی هاتون اینجوری شده ؟؟آقایون چرا ازدواج میکنید بعد خیانت میکنید ؟؟؟؟خانوم ها علت ...

تنوع طلبی و جن.دددگی 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

خیانت؟اولین مولفه ذات خرابهولی دلایل متعددی داره که منو شما نمیدونیمشاید چون نسلی هستیم که تازه به ...

ن خیر خانوما هیچ وقت تا کمبود محبت نبینن خیانت نمیکنن ولی آقایون تنوع طلبن 

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

خب چرا مجرد نمیتونن آدم هایی که تنوع طلبن ؟

باور کن اون روز مهمونی بودیم مبحث همین بود  و من در جواب بهشونم گفتم بعضا چ دختر چ پسرررر حتی اگ ازد کنن و س تا بچه هم بیارن جدا میشن حتی در بهترین زندگی و موقعیت تاهلیم باشن   بعضیا مال متاهلی و زندگی مشترک زیر یک سقف و متعهد و پایبند نیستن تامام🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️