2777
2789
دوستان ....چرا زندگی هاتون اینجوری شده ؟؟آقایون چرا ازدواج میکنید بعد خیانت میکنید ؟؟؟؟خانوم ها علت ...

همه ک خیانت نمیکنن.من هیچ زن و مردی نمی‌شناسم که خیانت کرده باشن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم زندگی و ب کجاشو گرفتن و زندگی های قدیم بوی عطر و عشق و محبت میداد الان میام نی نی سایت میبین ...

از قدیم هم همینطوری بوده منتهی خیلی زشت بوده مطرح کردنشون یا خانمه تحمل میکرده 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

دوستان ....چرا زندگی هاتون اینجوری شده ؟؟آقایون چرا ازدواج میکنید بعد خیانت میکنید ؟؟؟؟خانوم ها علت ...

خیانت؟

اولین مولفه  ذات خرابه

ولی دلایل متعددی داره که منو شما نمیدونیم

شاید چون نسلی هستیم که تازه به ازادی داریم میرسیم

یا دست و بالمون بازه

تربیت اشتباه جامعه

نمونش؟طلاق های بیش از حد

خیانت و...

نمیدونم‌مقصر کیه

اما مجازی هم تاثیر زیادی برامون گذاشته به نظرم

الان چ خانم چ‌اقا خیانت میکنه

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
دوست عزیز نی نی سایت پر شده از تاپیک های خیانت ....

شما بشمار از صدتا یکی هم نیست.شمردی؟ دقیق بشمار

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خب چرا مجرد نمیتونن آدم هایی که تنوع طلبن ؟

چون تو خانوداه اشون قفل هستند ازادی نداشتن بعد ازدواج مستقل میشن 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

گلم گفتی بیام تاپیکت من مجردم و شوهرم بهم خیانت نکرده  ولی من دست به زن دارم جرئت نمیکنه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
😂😂 چشم تو باز کن خواستی ازدواج کنی ....

من اولویت اولم شاغل شدنه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....