2777
2789

بخواد میگین چرا میخواد 

نخواد میگین چرا نمیخوادد😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره فکر میکنه چطور قدی بخواد 😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

۵ ماهه باهمیم، ن رابطمون لانگ نیست هر هفته چندبار همو میبینیم

خب طبیعیه پس چون میبینتت همیشه دیگ نیازی ب عکس نیست .مگر وقتایی که نیاز داشته باشه و بگه نود بدی 😂

- چنان‌نَماند‌،چنین‌نیزهم‌نخواهد‌ماند :)🗞🌱

بت دوس پسر رابطه جنسی بر قرار نکن و نذار عشق و وابستگی چشماتو ببنده....

بخاطر مسلیل دینی یا اینکه وقت ازدواج دیگه دختر نیستی نمیگم...اینا به کنار

اون اخرش ولت میکنه،و رابطه جنسی تورو بهش وابسته تر میکنه و در نهایت یه عذاب وجدان،یه حس  سادکی و مورد سواستفاده قرار گرفتن برات میمونه🤦🏼‍♀️،،،

همین پسرایی که تو دوستی درخواست رابطه میکنند،درسته که اولش باحات حال میکنند و مهربونن ولی خیلی احتمال اینکه بگیرتت میاد پایین:)چون میگه اگه دختر خوبی بود بهم نمیداد و به این مسایل پایبند بود...

من باشم بهش نمیدم،،،اگه بخواد بره ،بذار بره :)

چون اگه واقعا بخوادت میاد خواستکاری...

حالا چند وقت زودتر بره ولی بارش و تحملش راحتتر میشه تا وقتی که بخاطر عشق کور بشی و بعد پشیمون بشی

حماقت نکن دخترررر....

حتی اگه نظرت به اینه رابطه برقرار کنی،عجله نکن حداقل چند روز خوب فکر کن،از رو دلتنگی تصمبم نگیر...

توام مث خواهرمی ایشالا بهترین تصمیم رو میگیرب♥️🦋