2777
2789
عنوان

بدبختی های چشم ضعیف🙂 بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 49 پست
منم عاشق اینم عمل کنم

برو بکن واقعا پیشنهادش میکنم درسته سختی زیاد داره درد داره اما ی عمر راحتی 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا عینکتون رو بزنید تا شماره چشم بیشتر نشده(خیلی ها عینک استفاده میکنن بگردید فریم و نوع عدسی و شیشه مناسب خودتون بگیرید که هم زیبا باشه هم راحت)

تا شماره چشم ثابت بشه 

البته باید ازاین به بعد مراقبت بیشتر بکنید چون مدام سرگوشی بودن حتی در صورت استفاده از عینک هم شماره چشم رو بالامیبره بعد ثابت که شد انشالله عمل چشم 

کدوم شهر عمل کردی؟

تهران واقعا دکترم کارش حرف نداشت 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

😐😐😐چقدددد بزرگ کردین اوووو چ عمه ببخشید بیشعوری چ ربطی داره اصلا 😐😐😐والا ۲۰ساله عینکیم ن از کس ...

عزیزم ی سوال شما تو عروسیا و مراسمای مثلا این مدلی هم عینک میزارین؟

اخه من ارایش میکنم عینک میزنم انگار ن انگار سوالم بخاطر اینه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

برو بکن واقعا پیشنهادش میکنم درسته سختی زیاد داره درد داره اما ی عمر راحتی

من شوهرم پولشو نمیده ارزش داره دردشم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزم ی سوال شما تو عروسیا و مراسمای مثلا این مدلی هم عینک میزارین؟اخه من ارایش میکنم عینک میزنم انگ ...

اره میزنم گاهی لنز میزارم البته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من شوهرم پولشو نمیده ارزش داره دردشم

عزیزم کلا15میلیونه دیگه 

عزیزم کلا15میلیونه دیگه

میدونم داره ولی نمیده درامد ماهانش دوبرابر اینه

اره میزنم گاهی لنز میزارم البته

منم میخوام لنز بخرم برای مراسما

منم میخوام لنز بخرم برای مراسما

اره خوبه حتما بگیر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اهان بعد میدونین باید چه کارایی انجام بدم‌تا شماره چشمم بالا پایین نشه و ثابت شه؟

والا اینو نمیدونم واقعا