2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بیان

127 بازدید | 16 پست

شما هم با خانوادتون به مشکل خوردین یا فقط ما اینجوریم؟

هر روز هم داریم از هم دورتر میشیم

تازه ما اعتقادی با هم تفاوت نداریم ، انگار مدل زندگی هامون فرق میکنه. هرچی به مامانم میگم تفاوت‌هارو بثذیر همه که مثل هم نیستن میگه نه ، ما همه ی خانواده ایم . همه باید شبیه هم باشن و ی مدل زندگی کنن. زور میگن باید از چیزی که ما لذت میبریم شما هم باید لذت ببرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره و مشکلمون عادی جز و بحث خالی نیست که بگم بپذیر رسما زندونه اینجا خیلی مشکل داریم و من ازشون خیلی ...

پس چه جوری زندگی میکنی؟ من حتی رو‌درسم هم تاثیر گذاشته

چی بگم ولااختلاف که همجا هست ربطی به دهه چندبودن ندارهولی من دارم کنار میامدیگه اصلا حوصله ندارم و ...

من دوست دارم مثل قبل باهاشون صمیمی باشم ولی انقدر از هم دور شدیم که هیچ کس دیگه نمیخواد اون یکی رو ببینه

پس چه جوری زندگی میکنی؟ من حتی رو‌درسم هم تاثیر گذاشته

راهی به جز پذیرش نداری بپذیر و سعی کن تغییر بدی شرایط میدونم خیلی چیزا از دست ما خارجه من واقعا خودمم خیلی مشکل دارم ولی اگه بپذیری و دهن به دهنشون نزاری کار خودت بکنی به آرامش میرسی

من خودم خیلی مشکل دارم موضوعمون فقطم اختلاف نظر و عقاید نیست همع وی اینجا بهم تحمیل میشه از طرز فکر تا پوشش و همیشه با هم دعوا داریم کلیم توهین و تخقیر و کنایه میشنوم ولی چیکار کنم خیلی وقتا دوست دارم بمیرم ولی مجبورا کنار میام و راه خودمو میرم امیدوارم درست شه

من دوست دارم مثل قبل باهاشون صمیمی باشم ولی انقدر از هم دور شدیم که هیچ کس دیگه نمیخواد اون یکی رو ب ...

همین دیگه

باید بپذیری خوانوادتو

بخدا منم تا همین ۱ماه پیش اصن الکی لجبازی میکردم سر هرچیزی اصن لذت میبردم ولی بعدکه فکر کردم دیدم شاید تقصیر خودمه دیگه دارم یکم روخودم کار میکنم 

راهی به جز پذیرش نداری بپذیر و سعی کن تغییر بدی شرایط میدونم خیلی چیزا از دست ما خارجه من واقعا خودم ...

ممنونم

سعی میکنم امتحانش کنم

انشالا همیشه ارامش داشته باشی

من دوست دارم مثل قبل باهاشون صمیمی باشم ولی انقدر از هم دور شدیم که هیچ کس دیگه نمیخواد اون یکی رو ب ...

ببین متاسفانه پدر مادر خودمن افکار مزخرف و اخلاق مزخرف خیلی دارن نمیگم خودم کاملم ولی اگه بگم چیا شنیدم و کشیدم شاخ در میارین دیگه 

ولی باید بگم بعد ۵۰ سال عوض نمیشن منم لازم نمیدونم افکارمو تغییر بدم فقط برای خودم نگهشون داشتم و اینکه اگه بپذیری و سعی کنی یه مسیری بگیری که اگه د آخر یکم ازشون جدا شی و فاصله بگیری خیلی خوبه 

اینجوری فقط به خودت آسیب میزنی

اگ باهاش کنار بیای ارامش میگیری بهشون گیر نده اگرم بهت گیر میدن اصلا نادیده بگیر سکوت کن یبار بگن دوبار بگن بار سوم خودشون خسته میشن 

کنار بیا با خوانوادت من نمیدونم چن سالته ولی بالاخره از اون خونه میری سعی کن با خوبی بری نه با دل کینه و نفرت