2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟؟؟

اره دیگه همین ک چشماش بتونه واضح ببینه کم کم خیلی ریز شروع میکنه ب ارتباط گرفتن و گاهی تقلید کردن اونم چیزای ساده

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اره دیگه همین ک چشماش بتونه واضح ببینه کم کم خیلی ریز شروع میکنه ب ارتباط گرفتن و گاهی تقلید کردن او ...

بچه من اونجوری نیست مثلا زبونم رو درمیارم زبون درازی نمیکنه

بچه من داره میشه هفت ماهش تقلید نداره

باهاش تمرین کن یه مدت یاد میگیره مثلا من از پنج ماهگی به پسرم میگفتم دست دست،دست میزدم یکی دو ماه با دقت نگاه میکرد شش ماهگی آروم دستاشو به هم میکوبید از هفت ماهگی دیگه کامل تقلید میکرد

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
باهاش تمرین کن یه مدت یاد میگیره مثلا من از پنج ماهگی به پسرم میگفتم دست دست،دست میزدم یکی دو ماه با ...

بچه من هنوز هفت ماهش نشده ، پس چرا اینجا میگن از دوماهگی