2777
2789

دخترم ده سالشه 

چند ماهی هست که زیر بغلش مو در اورده (۷-۸ ماه)

سه ماهم هست که متوجه تغییر سایز بالا تنه ش شدم

قدش نسبت به همکلاسی هاش بلنده از ابتدا بلند بود 

ولی لاغر 

میترسم بلوغ زود رس باشه

دکتر غدد باید ببرمش؟؟؟؟

امپول میدن یا با قرص حل میشه ؟؟؟؟؟

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

پاییز امسال ده سالش پر میشه

نمیخام قدش کوتاه بمونه 

چون خودمم یادمه تابستون کلاس پنجم پری شدم 🤕

ولی کسی اون زمان منو نبرد دکتر قدم ۱۶۲ موند😞

دخترم امسال میره کلاس چهارم

زوده برا پری وموی زیر بغل و تغیر سایز س..ی.نه....

من ۱۰ و سال نیمم بود پریود شدم کجای کاری 

نه کاملا طبیعیه دخترا از ۹ سالگی شروع میشه الان توی این دوره زمونه عادیه کاملا دختر ۸ ساله داریم پریود میشه 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاییز امسال ده سالش پر میشهنمیخام قدش کوتاه بمونه چون خودمم یادمه تابستون کلاس پنجم پری شدم 🤕ولی کس ...

متم تابستون پنجم ولی قدم بعد از اون یهو بلند شد 

اره ببر دکتر غدد اگه لازم باشه آمپول میدن من دختر داییم میرفت اون موقع کلاس ۱ داشت تغییر نشون میداد

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
من ۱۰ و سال نیمم بود پریود شدم کجای کاری نه کاملا طبیعیه دخترا از ۹ سالگی شروع میشه الان توی این دور ...

ای وای چه بد

خب قدشون رشد نمیکنه اینجوری که 

دخترمن خیییییییییلی لاغره جون نداره بخاد پری بشه 😞چندوقت بعد از این علایم پری میشن؟؟؟؟؟؟؟اطلاعی دارید؟

متم تابستون پنجم ولی قدم بعد از اون یهو بلند شد اره ببر دکتر غدد اگه لازم باشه آمپول میدن من دختر دا ...

دخترم هیچی از پری و اینا نمیدونه اصلا نگفتم بهش

دکتر که بهش نمیگه اونجا نه؟؟؟؟؟

ای وای چه بدخب قدشون رشد نمیکنه اینجوری که دخترمن خیییییییییلی لاغره جون نداره بخاد پری بشه 😞چندوقت ...

قدش چنده؟؟نه ۱۰ که طبیعیه کاملا نمیتونی جلوش رو بگیری

به این بلوغ زودرس نمیگن. هر گونه علامت بلوغ زیر ٨ سال برای دختران و زیر ٩ سال برای پسران بلوغ زودرس نامیده میشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ده سال که بلوغ زودرس نیست کهاز ۹ سال به بعد علائم بلوع طبیعی دیگه

کی باید بهش پری رو بگم !؟؟؟؟؟ 

یه بار پد منو دید داخل بسته بندی گفت این چیه برا کیه

گفتم پاهام میسوزه 😑 عرق سوز شدم 

الان موهای زیر بغلشو چکار کنم ؟؟؟ با ژیلت بزنم ؟؟؟؟ 

خودم یادمه کلاس پنجم بودم به مامانم هیچی نمیگفتم با قیچی کوتاه میکردم 

چند بار گفته با تیغ بزنم گفتم نه هنوز زوده 😞😑

دخترم هیچی از پری و اینا نمیدونه اصلا نگفتم بهشدکتر که بهش نمیگه اونجا نه؟؟؟؟؟

چرا نگفتی من مامانم ۱۰ سالگی بهم گفت دختری که سینه هلش رشد میکنه باید پریود شه اگه ببخشید ببخشید ترشح سفید داشته باشه نهایت ۶ ماه بعد پریوده و اینم ارثیه شما خودتون زود شدین اینم زود میشه مثلا من مامانم ۷ شده بود من ۶

به این بلوغ زودرس نمیگن. هر گونه علامت بلوغ زیر ٨ سال برای دختران و زیر ٩ سال برای پسران بلوغ زودرس ...

اخه یه دوست داره اشنامونه

امسال کلاس ششم این سری اومد خونمون تاب تنش بود اصلا مموی زیر بغل نداشت

از رو لباس هم مشخصه س.ی نه هاشم تغیری نکردن

باز یه همکلاس هم داره بخاطر کرونا یه سال دیرتر اومده قدش خییییییلی کوتاه تره ولی با اینکه بزرگتره این تغیراتو نداره

کی باید بهش پری رو بگم !؟؟؟؟؟ یه بار پد منو دید داخل بسته بندی گفت این چیه برا کیهگفتم پاهام میسوزه ...

من دخترم امسال میره ششم.درباره پریود بهش توضیح دادم.سینه هاش چند ماه شروع به رشد کردن.اما موهای زیر بغلش هنوز در نیومده.

به نظرم از پودر موبر استفاده کنی براش بهتر از ژیلت است

چرا نگفتی من مامانم ۱۰ سالگی بهم گفت دختری که سینه هلش رشد میکنه باید پریود شه اگه ببخشید ببخشید ترش ...

نه شورتش تمیزه 

اصلا نمیدونم  چی بگم چجوری یگم 😞😞😞😞😞

من دخترم امسال میره ششم.درباره پریود بهش توضیح دادم.سینه هاش چند ماه شروع به رشد کردن.اما موهای زیر ...

قدش بلنده؟؟؟

من نگرانم قدش دیگه رشدنکنه