2777
2789
عنوان

دخترم و نوه های عمه شوهرم

952 بازدید | 46 پست

دخترم سه سالشه خونه عمه شوهرم بودیم یکی از نوه هاش (دفعه اولشم نبود یه بارم ماه پیش گازش گرفت) موهاشو کشید دخترمم گریه کرد و اومد پیش من. رسما خودشون به بچه هاشون میگفتن توهم بزن تمام بچه هاشون درحال دعوا بودن😞 چنگ میزدن حل میدادن همدیگرو

وقتی رفتیم خونه برای اولین بار به دخترم گفتم وقتی موهاتو میکشید توهم برمیگشتی موهاشو میکشیدی. گفت نه نمیکشم اخه دردش میاد

گفتم خوب بیاد مگه تو دردت نیومد. گفت اره دردم اومد ولی نمیخواستم منم بکشم.

یکم نگاش کردم و از اتاقش اومدم بیرون یکم از حرفی که زدم شرمنده شدم و بعد به دخترم بخاطر روح بزرگ و مهربونش افتخار کردم باید خوب بود تا خدا هست و میبینه دختر دومم همینطوری بزرگ میکنم و فقط از خدا میخوام خودش نگه دارشون باشه میدونم خودش نگه دارشونه و خوشبختشون میکنه...

لطفا به بچه ها زدن و یاد ندید بچه ای که میزنه اسیب بیشتری میبینه چون بچه ها پاکن و میدونن زدن بده و نسبت به خودشون حس بدی پیدا میکنن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظ کنه دختر گل و مهربونت رو

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

گوگولیه مهربون😍😍💝

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

افرین 

رفتار والدین خیلی تاثیر داره 

ولی یکی مثل پسر من تا حالا موفق نشدم این زدن رو از سرش بندازم البته شروع کننده نیست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اا منم دقیقا اینو گفتم خخخخ

😀😀😍

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮