2777
2789
عنوان

باردارم کسی رو ندارم

218 بازدید | 18 پست

حالم بده دلم هیچی نمیکشه بخورم 

از همه چی بدم میاد 

ده هفته ام 

از خونوادم دورم

سر ی مسائلی خونواده ها چندساله قهرن 

خونوادمم رفت و امد ندارن 

همسرمم بخاطر مادرش ک ی عمل کرده رفت شهرمون ک حدودا ۱۰ ساعتی فاصله داره با ما

منو دخترم تنها تو شهر غریب موندیم 

اگه از خدا نمیترسیدم و بخاطر بچه هام نبود میگفتم خدایا راحتم کن

ی روز خوش ندیدم

هیچکسو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خواهر چ فایده تو همین شرایطم نمیاد پیشم

بیحیال باش سخته اما چاره چیه 

به بچه هات فکر کن و این افکار منفیو از خودت دور کن اونا تقصیری ندارن

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱
مادرت میدونه بارداریکاش تو هم با شوهرت میرفتی الان هورمونات به هم ریخته حس بد داری منم همینجور بودم ...

چرا برم؟

وقتی کسی ب فکرم نیس 

مردم از بس رفتم و اومدم اما کسی دلش ب حال تنهایی خودمو دخترم نسوخت

مادرت میدونه بارداریکاش تو هم با شوهرت میرفتی الان هورمونات به هم ریخته حس بد داری منم همینجور بودم ...

چرا برم؟

وقتی کسی ب فکرم نیس 

مردم از بس رفتم و اومدم اما کسی دلش ب حال تنهایی خودمو دخترم نسوخت

همه این موقع ها ادمو ترک میکنن  منم مث شمام حتی رفیقای جون جونیمم زنگ نمیزنن حالمو بپرسن 

محتاج همه شدم..ولی دارم براشون دنیا یه جور نمیمونه بلاخره حال ماهم خوب میشه به خودت تکیه کن گلم.  خدایا کمکمون کن این روزا بگذره 🤲🤲

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

چرا برم؟وقتی کسی ب فکرم نیس مردم از بس رفتم و اومدم اما کسی دلش ب حال تنهایی خودمو دخترم نسوخت

غریبی همینه دیگه عزیز دلم منم ده سال غریب بودم فقط خودتو سرگرم کن من سخنان استاد الهی قمشه‌ای رو گوش میدم

دخترم دلتنگتم😭💔