2777
2789
عنوان

به نظرتون شاغل بودن بودن برای زن الزامیه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست

نه بنظرم الزامی نیس اصلا بار بیش از حد توان زن میزاره روی دوشش.من خانه دارم قبلا شاغل بودم میفهمم چقدر سخته هم بیرون کار کنی هم تو خونه.کل زنانگی رو از بین میبره.حس میکنی عین مردا شدی

الزامی که نیست 

بعضی خانوما دوست دارن شاغل بودنو و برخی دوست دارن خانه دار بودنو افسردگی ممکنه برای هر دو گروه پیش بیاد ولی اگر فکر میکنی خانه دار باشی افسرده میشی غلطه چون اتفاقا خانه دار باشی وقت بیشتری برای کارایی که دوست داری انجام بدی داری و میتونی کلاسای مختلف بری باشگاه بری با بچه هات بیرون بری و بیشتر خوش بگزرونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان نظراتتون و خوندم ، حالا اگه بالای سی باشید ، چه شغلی و ترجیحا انتخاب می کنید ، در نظر بگیرید که سال ها کارتون مستقل از کار فرما بوده و خودتون صاحب کارتون بودید، الان برای کسی کار میکردید؟

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش