_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 عنوان دوست دارم تفسیر قرآنو بدونم 271 بازدید | 19 پست باید بریم کلاس ؟ چطوره؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔 1403/05/01 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 ن میتونی برنامه قرآن بیان دانلود کنی اونجا گوش بدی اپلیکیشنه؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
وکیل_یار_اول_فعال عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 236 سلامبنظرم اول یک قران با تفسیر یک جلدی آقا بهرام پور تهیه کنید.بعد اونو مطالعه کنید.اگه نیاز بود حتما کتاب های مرجع هم بهتون معرفی میکنم.تحصیلاتتون چقدره؟ سنتون؟ 🔴 جهت مشاورهی حقوقی ( خانواده و کیفری و..) 🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا 👈🏻 Vakil_yarhs 🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 اره از بازار یا مایکت بگیر بعد میگه همرو ؟ واضح و کامل؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 سلامبنظرم اول یک قران با تفسیر یک جلدی آقا بهرام پور تهیه کنید.بعد اونو مطالعه کنید.اگه نیاز بود حتم ... ۱۸ سالمه کنکورمو دادم بیکارم دلم مبخواد یه کار مفید انجام بدم ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
وکیل_یار_اول_فعال عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 236 ۱۸ سالمه کنکورمو دادم بیکارم دلم مبخواد یه کار مفید انجام بدم خوبه پس. کتابی که گفتم تهیه کنید.از سوره های کوچک شروع کنید. مثل یاسین و رحمن و واقعه و.... 🔴 جهت مشاورهی حقوقی ( خانواده و کیفری و..) 🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا 👈🏻 Vakil_yarhs 🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 سلامبنظرم اول یک قران با تفسیر یک جلدی آقا بهرام پور تهیه کنید.بعد اونو مطالعه کنید.اگه نیاز بود حتم ... دلم میخواد اصل و حقیقت قران بدونم خواندن عربیش درسته ثواب داره اما احساس میکنم سر خودم کلاه میزارم ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 خوبه پس. کتابی که گفتم تهیه کنید.از سوره های کوچک شروع کنید. مثل یاسین و رحمن و واقعه و.... کتابشو از کجا بگیرم؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
وکیل_یار_اول_فعال عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 236 کتابشو از کجا بگیرم؟ از کتاب فروشی های شهرتون.یا اینترنتی هم میشه گرفت.حالا این رو بهونید، ببینید اگه رغبت داشتید به کتاب های مرجع مراجعه کنید.کتاب؛ تفسیر تک جلدی ابوالفضل بهرام پور 🔴 جهت مشاورهی حقوقی ( خانواده و کیفری و..) 🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا 👈🏻 Vakil_yarhs 🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب
5765bright عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 1032 بعد میگه همرو ؟ واضح و کامل؟ تا اونجایی گه گوش دادم بله حتی چند نوع تفسیرگر داره
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 از کتاب فروشی های شهرتون.یا اینترنتی هم میشه گرفت.حالا این رو بهونید، ببینید اگه رغبت داشتید به کتاب ... اینه؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 تا اونجایی گه گوش دادم بله حتی چند نوع تفسیرگر داره مرسی عزیزم ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
وکیل_یار_اول_فعال عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 236 اینه؟ بله. 🔴 جهت مشاورهی حقوقی ( خانواده و کیفری و..) 🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا 👈🏻 Vakil_yarhs 🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب