2777
2789
عنوان

چه دکتری برم

72 بازدید | 17 پست

بنظرم اختلال هورمونی دارم چون همش جوش میزنم و لکه بینی دارم،تازگیا احساس اضطراب و افسردگی هم بهش اضافه شده،قبلا رفتم دکتر زنان واسه لکه بینیم بیفایده بوده،همش میگن از زخم و عفونته .سونو دادم جوابش خوب بوده .بهشون میگم برام آزمایش هورمونی بنویسین نمینویسن،تازه بهشون برمیخوره میگن تو دکتری یا من.خلاصه که نمیدونم بخاطر افسردگیم برم پیش روانپزشک یا واسه مطمئن شدن هورمونام دکتر غدد یا زنان....اگه کسی مورد مشابه داره لطفا راهنماییم کنین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودت منظومه یا نه 

من خودم نامنظم بود و خیلی به هم ریخته بود استرس و افسردگی شدید 

گفتن برا هورموناته رفتم متخصص زنان آمپول پروژسترون زد تا پریود شدم یکم حالم خوب شد اما خب حال روحی خوبی نداشتم واقعا و طولانی مدت بود چه بسا اینکه سابقه اضطراب و افسردگی رو داشتم 

یک ماه پیش اوج گرفت و مدام پامیک میشدم رفتم پیش روانپزشک داروی اعصاب داد میخوردم خیلی بهتر شدم ولی چند روز وقفه افتاد و نخوردم الان که دوباره دارم میخورم هنوز حالم خوب نشده و دیشب پانیک شدم💔💔💔میگن بخاطر همون وقفه است پس باید تحمل کنم تا چند روز دیگه خوب بشم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

آخه همش باخودم میگم اگه بخاطر هورمونام باشه چرا بیخود داروهای اعصاب و روان بخورم

نه ربطى به هورمون نداره ، منم مثل تو بودم همش فكر ميكردم بخاطر هورمونه ، ولى اضطراب كه درمان بشه بقيه چيزا هم حله 

خواهشا انقدر از داروهاى اعصاب و آرامبخش براى اضطراب ، براى خودتون غول نسازيد ، اضطراب ضررش بيشتره تا داروى ضد اضطراب 

پریودت منظومه یا نه من خودم نامنظم بود و خیلی به هم ریخته بود استرس و افسردگی شدید گفتن برا هورمونات ...

پریودم تقریبا منظمه،من معمولا از همون دوران بلوغم همیشه جلو میزدم،هنوزم همونطوره ،فقط لکه بینی قبلش رو دارم،منم تو سالهای گذشته دوره های افسردگی داشتم اما نرفتم دکتر،نمیدونم چرا میترسم به داروهاش وابسته شم،آخه هرسال انگار هی دوزشو زیادتر میکنن،اینطورکه از بقیه دیدم میگما

پریودم تقریبا منظمه،من معمولا از همون دوران بلوغم همیشه جلو میزدم،هنوزم همونطوره ،فقط لکه بینی قبلش ...

نه اشتباه نکن 

منم قبلا دو دوره رفتم ولی کلا دو هفته میخوردم بعد رها میکردم از سر اینکه میترسیدم وابسته بشم 

اما الان اینقدر حالم بد شد که میگم شده تا آخر عمر هم قرص میخورم ولی حالم اینقدر بد نباشه 

وابسته نمیشی دکتر خوب بلده تنظیم کنه اتفاقأ برا من نسبت به دوره ی قبل یکمی کمتر کرد

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

نه اشتباه نکن منم قبلا دو دوره رفتم ولی کلا دو هفته میخوردم بعد رها میکردم از سر اینکه میترسیدم وابس ...

ممنونم،دعا میکنم حال دلت خوب خوب شه.پیش روانپزشک رفتی یا مغزواعصاب؟