2777
2789

سلام. من استفاده كردم الان هفته ٥ هستم ولي دكترم هنوز قطع نكرده گفته تا تشكيل قلب استفاده كن.. من خون ريزي نداشتم..خيلي استرس دارم نكنه ضرر داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این شیاف چیه؟برا چی باید استفاده کنیم .یعنی نیم ساعت قبل اقدام؟خالا مگه باعث میشه ادم زود حام ...

نه عزيزم نبايد سرخود استفاده كني.. من داري تحريك تخمك گذاري مصرف كردم از زمان اقدام تا الان كه ٥ هفتمه هرشب پروژسترون ميزنم.. باعث ميشه لقاح لانه گزيني كنه و جاش محكم باشه

نه عزيزم نبايد سرخود استفاده كني.. من داري تحريك تخمك گذاري مصرف كردم از زمان اقدام تا الان كه ٥ هفت ...

منم این ماه قرص تحریک تخمک خوردم و اقدام کردم،بعد الان یک هفته است خیلی زیر دلم و ببخشید بالای واژنم درد میکنه،دوره های پریودم ۲۸روزه است،امروز باید پری میشدم هنوز نشدم صبح بیبی زدم یه خط پررنگ شد ولی خط دیگه ظاهرنشد انگاری قبل خط هاله صورتی افتاد،نمیدونم گرفته یانه...

منم این ماه قرص تحریک تخمک خوردم و اقدام کردم،بعد الان یک هفته است خیلی زیر دلم و ببخشید بالای واژنم ...

انشاءالله كه بارداري.. براي هركسي زمان لقاح فرق داره من ٥ روز قبل موعد بيبي زدم منفي شد…روز بعدش زدم مثبت شد.. اگه پري نشدي دوباره تكرار كن عزيزم نگران نباش…چه قرصي مصرف كردي؟