2777
2789
عنوان

كيا توي زمان اقدام شياف پروژسترون استفاده كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3588 بازدید | 32 پست
انشاءالله كه بارداري.. براي هركسي زمان لقاح فرق داره من ٥ روز قبل موعد بيبي زدم منفي شد…روز بعدش زدم ...

من کلومیفن و استروژن مصرف کردم

من دوروز پیش هم زدم منفی شد ولی امروز یکم مدل بیبی چک عجیب بود😅عکسشو میزارم ببین

حالا تا ۴روز دیگه دوباره صبر میکنم اگه پری نشدم دوباره تست میدم

من کلومیفن و استروژن مصرف کردممن دوروز پیش هم زدم منفی شد ولی امروز یکم مدل بیبی چک عجیب بود😅عکسشو ...

اره عكسشو بزار.. منم كلومفين امپول سينال اف زدم و hcg… خود دكترم گفت ١٤ روز بعد از hcg ازمايش بتا بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عكسشو بزار.. منم كلومفين امپول سينال اف زدم و hcg… خود دكترم گفت ١٤ روز بعد از hcg ازمايش بتا بد ...

من این امپولارو نزدم فقط هنین قرصارو خوردم،گفت اگر نتیجه نگرفتی بعد دوز دارو رو زیاد میکنیم

اره عكسشو بزار.. منم كلومفين امپول سينال اف زدم و hcg… خود دكترم گفت ١٤ روز بعد از hcg ازمايش بتا بد ...

من ۷ماهه اقدامم دیدم نتیجه نگرفتم رفتم دکتر،دوماه پیش یه سقط۵هفته داشتم،دکترم گفت بعد اولین پریودی دوباره اقدام کن

من این امپولارو نزدم فقط هنین قرصارو خوردم،گفت اگر نتیجه نگرفتی بعد دوز دارو رو زیاد میکنیم

دكتر من يهو رفت سر اصل مطلب😂توي ماه اول بهم قرص و امپول داد… البته كه عكس رنگي گرفته بودم يكي از تخمدانام تنبلي داشت..يك سال و نيمم اقدام بودم

چقدر خوب اینجوری سریع بااولین ویزیت نتیجه رو گرفتی😍

اره خداروشكر.. منتظرم صداي قلبش رو بشنوم خيالم را بشه هنوز خيالم راحت نيست.. دكتري كه ميرم توي شهرمون زبان زده.. دستش خيلي سبكه

دارو نداد فقط تقویتی باهمین داروهای تحریک تخمدانهمسرم آزامیش اسپرم نداده هنوز

حتما همسرتون هم ازمايش بده.. چون كيفيت پايين اسپرم هم باعث سقط ميشه… انشاءالله خدا نطفه سالم و فرزند صالح بهتون بده

اره خداروشكر.. منتظرم صداي قلبش رو بشنوم خيالم را بشه هنوز خيالم راحت نيست.. دكتري كه ميرم توي شهرمو ...

به خودت استری وارد نکن،فندوق و تخم مرغ عسلی،ژله و نشاسته و میوه به بخور خیلی مفیده

حتما همسرتون هم ازمايش بده.. چون كيفيت پايين اسپرم هم باعث سقط ميشه… انشاءالله خدا نطفه سالم و فرزند ...

من سقطم تقصیر خودم بود اصلا مراعات نکردم چون نمیدونستم حامله ام،برای کمردردم کلی دارو و امپول مصرف کردم پشتمو بادکش کردم باعث شد بیوفته

مرسی عزیزم انشااالله شماام صدای قلبشو همین روزا که رفتی بشنوی و بعد چند ماه سالم بغلش بگیری