فاطمهbano مدیر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 عنوان كيا توي زمان اقدام شياف پروژسترون استفاده كردن | مشاهده متن کامل بحث + 3588 بازدید | 32 پست سلام. من استفاده كردم الان هفته ٥ هستم ولي دكترم هنوز قطع نكرده گفته تا تشكيل قلب استفاده كن.. من خون ريزي نداشتم..خيلي استرس دارم نكنه ضرر داشته باشه 1403/05/01 | 10:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 انشاءالله كه بارداري.. براي هركسي زمان لقاح فرق داره من ٥ روز قبل موعد بيبي زدم منفي شد…روز بعدش زدم ... من کلومیفن و استروژن مصرف کردممن دوروز پیش هم زدم منفی شد ولی امروز یکم مدل بیبی چک عجیب بود😅عکسشو میزارم ببینحالا تا ۴روز دیگه دوباره صبر میکنم اگه پری نشدم دوباره تست میدم
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 من کلومیفن و استروژن مصرف کردممن دوروز پیش هم زدم منفی شد ولی امروز یکم مدل بیبی چک عجیب بود😅عکسشو ... اره عكسشو بزار.. منم كلومفين امپول سينال اف زدم و hcg… خود دكترم گفت ١٤ روز بعد از hcg ازمايش بتا بده
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 اره عكسشو بزار.. منم كلومفين امپول سينال اف زدم و hcg… خود دكترم گفت ١٤ روز بعد از hcg ازمايش بتا بد ... من این امپولارو نزدم فقط هنین قرصارو خوردم،گفت اگر نتیجه نگرفتی بعد دوز دارو رو زیاد میکنیم
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 اره عكسشو بزار.. منم كلومفين امپول سينال اف زدم و hcg… خود دكترم گفت ١٤ روز بعد از hcg ازمايش بتا بد ... من ۷ماهه اقدامم دیدم نتیجه نگرفتم رفتم دکتر،دوماه پیش یه سقط۵هفته داشتم،دکترم گفت بعد اولین پریودی دوباره اقدام کن
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 من این امپولارو نزدم فقط هنین قرصارو خوردم،گفت اگر نتیجه نگرفتی بعد دوز دارو رو زیاد میکنیم دكتر من يهو رفت سر اصل مطلب😂توي ماه اول بهم قرص و امپول داد… البته كه عكس رنگي گرفته بودم يكي از تخمدانام تنبلي داشت..يك سال و نيمم اقدام بودم
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 من ۷ماهه اقدامم دیدم نتیجه نگرفتم رفتم دکتر،دوماه پیش یه سقط۵هفته داشتم،دکترم گفت بعد اولین پریودی د ... بهتون دارو داده؟همسرتون مشكلي نداشت؟
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 دكتر من يهو رفت سر اصل مطلب😂توي ماه اول بهم قرص و امپول داد… البته كه عكس رنگي گرفته بودم يكي از تخ ... چقدر خوب اینجوری سریع بااولین ویزیت نتیجه رو گرفتی😍
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 بهتون دارو داده؟همسرتون مشكلي نداشت؟ دارو نداد فقط تقویتی باهمین داروهای تحریک تخمدانهمسرم آزامیش اسپرم نداده هنوز
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 چقدر خوب اینجوری سریع بااولین ویزیت نتیجه رو گرفتی😍 اره خداروشكر.. منتظرم صداي قلبش رو بشنوم خيالم را بشه هنوز خيالم راحت نيست.. دكتري كه ميرم توي شهرمون زبان زده.. دستش خيلي سبكه
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 دارو نداد فقط تقویتی باهمین داروهای تحریک تخمدانهمسرم آزامیش اسپرم نداده هنوز حتما همسرتون هم ازمايش بده.. چون كيفيت پايين اسپرم هم باعث سقط ميشه… انشاءالله خدا نطفه سالم و فرزند صالح بهتون بده
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 اره خداروشكر.. منتظرم صداي قلبش رو بشنوم خيالم را بشه هنوز خيالم راحت نيست.. دكتري كه ميرم توي شهرمو ... به خودت استری وارد نکن،فندوق و تخم مرغ عسلی،ژله و نشاسته و میوه به بخور خیلی مفیده
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 به خودت استری وارد نکن،فندوق و تخم مرغ عسلی،ژله و نشاسته و میوه به بخور خیلی مفیده ممنون عزيزم از راهنماييت حتما ميخورم… فقط اشتهام خيلي كم شده خيلي زياد
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 حتما همسرتون هم ازمايش بده.. چون كيفيت پايين اسپرم هم باعث سقط ميشه… انشاءالله خدا نطفه سالم و فرزند ... من سقطم تقصیر خودم بود اصلا مراعات نکردم چون نمیدونستم حامله ام،برای کمردردم کلی دارو و امپول مصرف کردم پشتمو بادکش کردم باعث شد بیوفتهمرسی عزیزم انشااالله شماام صدای قلبشو همین روزا که رفتی بشنوی و بعد چند ماه سالم بغلش بگیری
ز_زی عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 201 ممنون عزيزم از راهنماييت حتما ميخورم… فقط اشتهام خيلي كم شده خيلي زياد اره فکر کنم طبیعی باشه
فاطمهbano مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 443 من سقطم تقصیر خودم بود اصلا مراعات نکردم چون نمیدونستم حامله ام،برای کمردردم کلی دارو و امپول مصرف ک ... الهي امين عزيزم ممنون از دعاي خيرت