2777
2789

۳۶ سالمه یه مدت حدود دو سه هفتس با مادر شوهر خواهر شوهرم حرفم شده سر یسری رفتارا و کارداراشون . ازم انتظارای بیجا دارن، در صورتی که خودم ۲ تا بچه ۵ و ۲ سال دارم و گرفتارم. بعد چند سال اذیت شدن و سواری گرفتن دیگه از خودم دفاع کردم به پر عباشون برخورده، جوری که مادرشوهرم گفت اگه من مادرشم طلاقتو میگیرم حالا میبینی و رفت. البته اینم بگم مادر شوهرم خیلی اهل دعا و این حرفاس‌ . 

من تو این ۳۵،۳۶ سال که از خدا عمر گرفتم تا الان مشکل سلامت نداشتم، ولی الان چند روزه قلبم به تپش میوفته، حالم خراب میشه، تو خواب از صدای تپش قلبم بیدار میشم، رفتم دکتر نوار قلبمو گفت تپش داری فشارت رو ۱۳،۱۴ برام اکو و تست ورزش نوشت انجام دادم مشکلی نداشتم. یه ازمایش خونم دارم اونو فردا انجام میدم. الانم که دارم این مطلبو مینویسم رگای پام کلی برامده شدن و پام درد میکنه. دکتر یه قرص داده برا تپشم اونو میخورم سرگیجه میگیرم. نمیدونم چکار کنم. الان ۳ روزه وضعم همینه.  میخوام بدونم میشه آدم با دعا اینجوری بشه؟ اگر اره راه ابطالش چیه... بخدا دارم دیوونه میشم از زندگیم سیر شدم دو تا بچم داغون شدن . اگه کسی میتونه راهنماییم کنه

خدا مرگش بده این مادرشوهرو، آیت الکرسی بخون من خیلی وقتها اثرشو دیدم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اره دقیقا بادعا میشه والا من خودمم گرفتار طلسم بودم ولی دعانویس خبره گیر نیاوردم .حالا شما چهارقل وایت الکرسی فوت کن ب خودت بخون .ی دونه ایت الکرسیم بنویس بنداز دورگردنت ببین بهترمیشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم این مدت خیلی فکر و خیال کردین و هی با خودتون حرف زدین

اعصاب خوردی و حرص خوردن حالتونو بدتر میکنه

خودتونو بزنید به بیخیالی 

به حرفاشون اهمیت ندید

توکل کنین به خدا تو زندگیتون 

آرامش داشته باشین قلبتون هم آروم میشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
تپس بخاطر استرس هست و ورم رگهای پا بخاطر واریس هست...بس که به چرت و پرت هاش فکر میکنی اینقدر حالت بد ...

راست میگه بهش فکر نکن 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خیلی انتطار بیجا داره ازم، خودش جوونه حالا پیرم نیست سر پای خودشه، دخترش که میاد با هم همه جا میرن و خوشن ولی برای من و شوهرم همیشه مریضه. بخدا یه سر میرم خونهدمامانم زنگ پشت زنگ به شوهرم که بیاین مریضم.خودش سنی نداره حالا میتونه کارای خودشو انجام بده، شوهرم داره، یه برادر شوهر مجردم دارم ولی مهمون داره برای یه چایی ریختن ساده هم زنگ میزنه بیا... منم طبقه ی بالام اصلا کاری بهش ندارم ولی ول کن زندگیم نیست. 

بنظرم این مدت خیلی فکر و خیال کردین و هی با خودتون حرف زدیناعصاب خوردی و حرص خوردن حالتونو بدتر میکن ...

درسته فکر اره ولی نه انقدری که برام مهم باشن. تورو خدا برام دعا کنید خیلی حالم بده

عزیزم اصلن بهشون فک نکن با بچه ها ت بازی کن بیرون بریدزیاد آشپزی کن چیزای جدید درست کن خیلی خودتو سرگرم کن با کسی برو بیاکه بهت آرامش بده باشوهرت صمیمی شو مشکلتو بهش بگو ،بگو کمکت کنه اذیتت نکنن قطعن شوهرت میتونه با یه تشر نه بی احترامی کردن مادرشوهرتو بزنه عقب که تو وبچه هات‌ اذیت نکنه چون اگه تو ناراحت باشی حالت بدباشه بچه هاتم میغهمن انرژیشون میره دقیقن درکت میکنم چی میگی ازت خواهش میکنم به حرفاش فک نکو یه باطل کننده سحرهم برو بگیربذارتوخونه از این جاهایی که مهرو تسبیح و قرآن و میفروشن هست آیت الکرسی هم زیاد بخون مخصوصا وقتی استرس داری

عزیزم اصلن بهشون فک نکن با بچه ها ت بازی کن بیرون بریدزیاد آشپزی کن چیزای جدید درست کن خیلی خودتو سر ...

باشه عزیزم. دارم تلاشمو میکنم. مرسی از هم دردی باهام. برام دعا کن خوب بشم.