2777
2789

من با خاهرش یه بحثی کردیم که شوهرمم با خواهرش قهر بود مقصر هم من بودم هم خاهرش.خلاصه بعد گذشت دوسال من خاستم اشتی کنم و عید برم خونه ی خاهرشوهرم که گفته بود به اینو اون نه نیاد خونمون.داداشم بیاد زنش نیاد

ازون به بعدم با شوهرم خودش اشتی کرد با من نه و با شوهرم دست میده و فلان‌.تو یک جمعی ک هستیم نشستیم این از راه میاد با همههه تک به تک دست میده جز من‌.من خیلی دلم ازین حرفش شکست که گفته بود خونمون نیاد.و بخدا چیز مهمی هم نبود بحثمون و مقصر جفتمون بودیم حالا به شوهرم میگم باهاش قهر نباش ولی مثل خودش که تو جمع به همه دست میده جز من توهم دست نده...بچه ها تو یک جمعی نشستیم میاد با همه حز من دست میده خیلییی حالم بد میشه همه شاهد ماجران میبینن.خلاصه شوهرم میگه من به تو چکار دارم دیشب دعوامون شد گفتم ببینم دست دادی خوبی نبینی گفت همونجا جلو خاهرم کاری میکنم که به بعدش هر دفعه اسم خاهرم بیاد بشاشی به خودت.عید همهه ی خانوادش رو دعوت کرد جز شوهرمن‌با اینکه عید با خاهرش اشتی کرده بودن‌.

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی بهت اهمیت نده...تو هم مهمونی بزرگ بگیر اونو دعوت نکن

میخام بعد محرم برا دخترم تولد بگیرم همه رو میگم جز اون.ولی مشکلم اینحاست که چرا باید شوهرم این حرفارو بهم بگه

خب اشتباه کردی اون همخونش هست نمیتونه به خاطر شما روابطشو با خواهرش بهم بزنه الان شوهر شما همچین چیزی از شما بخواد شما قبول میکنی؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

وقتی همه جمع هستند نرو

نمیشه مثلا عروسیه سر میز نشستیم اون میاد باهمه دست میده جزمن.همیشه ک نمیشه نرم..الان مسئله ی من شوهرمه ک طرف خاهرشه

میخام بعد محرم برا دخترم تولد بگیرم همه رو میگم جز اون.ولی مشکلم اینحاست که چرا باید شوهرم این حرفار ...

شوهرت بیشعوره ...

خواهر منم شوهرش مرتب خبر کشی میکرد حال روحی اش خرابه...

خودت اهمیت نده و برات مهم نباشه اصلا 

❤❤❤
منم سه سال به جاری و شوهرش فقط به اخگحترام مادر شوهرم سلام میگم حتی نگاهشون نمیکنم

اینم میگه بخاطر مادرمه ک باخاهرم دست میدم..پس این وسط من چی

اشکال نداره توقع از هیچکسی نکنید 

میگذره این روزها 

زمان خیلی چیزهارو اثبات میکنه 

با خرد کردن کسی شخصیت خودشونو خرد میکنن 

چون نشون میدن تهش من اینم  این شخصیت واقعیه کنه 

پس خطوط قرمز بزارید برای آرامش خودتون 

خودتون آرامشتون خیلی مهم هستید از هر چیزی ک فکرشو کنید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خب اشتباه کردی اون همخونش هست نمیتونه به خاطر شما روابطشو با خواهرش بهم بزنه الان شوهر شما همچین چیز ...

اگه خاهر یا برادر من همچین کاری بکنن و بگن شوهرت نیاد خونمون اررره قبول میکنم

نمیشه مثلا عروسیه سر میز نشستیم اون میاد باهمه دست میده جزمن.همیشه ک نمیشه نرم..الان مسئله ی من شوهر ...

با شوهرت آروم و محترمانه حرف بزن 

حداقل وقتی تو جمع هستید و خواهر شوهرت میاد تو همون لحظه برو ی جای دیگه سر خودتو گرم کن با ی چیز دیگه

شوهرت بیشعوره ...خواهر منم شوهرش مرتب خبر کشی میکرد حال روحی اش خرابه...خودت اهمیت نده و برات مهم نب ...

از دیشب خابم نمیبره یا خابم ک میبره تا بیدار میشم اولین چیزی ک تو ذهنم میاد حرفایه سوهرمه