یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هدف اصلیشون این بود حرص منو دربیارن اگ دخترم بود همینو میکفتن
خب پس محل نده این نشون میده اونا عقده دارن انقدر ذوق کن براش لباس بخر هی خوشحالی تو به رخ بکش بذار بیشتر بسوزن هی پسرم پسرم کن اونارو ول کن بابا به یه ورتم نگیر حرفای صد من یه غازشونو
مبارکت باشه عزیزم
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
فکر کردم بچه ت دختره که اینو گفتن تا حالا ندیدم کسی به خاطر پسر بودن بچه ناراحت بشه خونواده شوهر منم ...
مادرشوهر منم ۳تا پسر داره و ۳تا نوه اش هم پسرن تنها امیدش اینکه من دختر بدنیا بیارم یعنی رسما میمیره برای بچه دختر یجا دختربچه ببینه چنان نازشو میکسه ک انگار بچه ی خودشه بمنم میگ تنها امیدم تویی ک دختر بیاری😂😂همیشه میگه ایشاله اول سالم باشه بعد دختر باشه😐😐😂😂😂دیگ دیده منو جاریام تن ب بارداری نمیدیم گف هرکی دختزدار بشه ی پرادو و ۳۰۰متر زمین بهش میدم😂😂😂😂😂اما ما بازم قبول نمیکنیم😂😂😂😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔