2777
2789

دوستان من  اصالتاتهرانی هستم و پدر و مادرم تهرانی ان و تک دخترم.پارسال دانشگاه آزاد قبول شدم استان چهارمحال و بختیاری.ثبت نام کردم ولی نرفتم و یکسال مرخصی گرفتم که بخونم دوباره کنکور بدم.ولی به دلیل یه سری سردرد ها و اینا اصلا نشد بخونم.

حالا میخوام برم همون چهارمحال.پدر و مادرم گفتن برات خونه میگیریم توی اون استان چون دانشگاه گفت خوابگاه نمیده.

ولی مادرم چند روزه ناراحته و یکم گریه کرد. میگه اون استان خیلی محرومه و نمیخواد بری.امکانات نداره و فرهنگشو نمیدونی.

نظرتون درباره این استان و زندگی داخلش چیه؟فرهنگ مردم و امکانات و محیطش؟

حس میکنم دلگیره و دوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت کاملااااا درست میگه 

بخدا میدونم بهم حمله میکنن کسی از چهار محال باشه 

اما ادمای خیلی بی جنبه ای هستن

یعنی ممکن حتی بدونن ی خانم تنها توی یه خونس براش نقشه بکشن بلا سرش بیارن … 

اصلاااا تنهایی اونجا نرو مثل شهرهای دیگه نیست 

یکی چهار محال 

یکی لرستان 

تک دختری کلی هم امکانات برات قراهم تازه خونه هم برات میخوان بگیرن،به قول خودت چهار محال قبول شدی،بنظ ...

یعنی چی گلم؟یعنی استان محرومیه‌؟راهنمایی کنید چکار کنم؟چطور جایی هست؟

شما این استان رفتید؟امکاناتش چطوره؟

نرفتم ولی مطمئن که داره مگه میشه نداشته باشه

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ادن تو زندگی تو وردنه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن خیلی دوران بدی شده...

مادرت کاملااااا درست میگه بخدا میدونم بهم حمله میکنن کسی از چهار محال باشه اما ادمای خیلی بی جنبه ای ...

واقعاااا؟وای خوبه گفتین.چقدر بدددددد.😢😢شما رفتین اونجا؟استانش امکانات داره؟

طبیعت های خوبی داره برو حالشو ببر

داره مسگه دانشگاه قبول شده.حالا حال طبیعتش رو برد.طرف تک دختره امکانات کامل در اختیارش بوده اونجا قبول شده معبومه هیچی نمیشه.

واقعاااا؟وای خوبه گفتین.چقدر بدددددد.😢😢شما رفتین اونجا؟استانش امکانات داره؟

خدا کنه به حرفم نرسی یه روزی 

من شناخت صد درصد دارم 

ادمای خوب هم داره… نمیگم نداره 

اما اینایی که بهت گفتم خیلی خیلی اتفاق می افته

توی ی محله امار در بیاد فلان دختر تنهاس 

از فرداش پسرا ت اون محل کمپ میزنن 

(( من دوست صمیمیم خونشون اونجا بود 

و خالم جفتشون مهاجرت کردن 

داره مسگه دانشگاه قبول شده.حالا حال طبیعتش رو برد.طرف تک دختره امکانات کامل در اختیارش بوده اونجا قب ...

😂 عزیزم من کاری به اسی ندارم ولی در کل میگم  هر تک دختر تهرانی که پولدار و لای پر قو بزرگ شده نیست 

خدایا توروخدا😓 

واقعااااا؟وای خدای من. مطمئنید؟از کجا میدونین؟

دوست صممیم ۲۸ سال اونجا بود… 

(( در ضمن اونحا تریاک کشیدن مثل سیگار کشیدن عادیه میتونی خودت هم تحقیق کنی

پس امار اعتیاد هم خیلییی بالاس