2777
2789

سلام من امروز روز هفتمم هست برای پریودی وباید امروز تموم میشد ولی هنوزم هست و گرچه مقدارش کم و به رنگ روشنه . ولی تموم نشده. ترنسید هم از دیروز دارم میخورم فایده نکرده . اب هویج هم خوردم  فردا هم یه سفری درپیش دارم که تموم بشه وپاک بشم خیلی بهتره. 

خواهشا راهی بگین که سریعا تموم بشه  امشب تااخر وقت. 

خدا اجرتون بده . 

۲-۳تاموزبه فاصله بخورقطع بشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اولته اینجور میشی

راستش قبل پریودی یه استرس خیلی شدید داشتم . هروقت استرس شدید میگیرم قبل پریودی اینجوری میشم. قبلن هم شده بود امپول میزدم بند میومد . ولی دیگه نمیخام امپول بزنم . 

واقعا اثر داره؟ پشت سرهم بخورم اثر نداره؟

نه بافاصله۲ساعته

بله اثرداره

برای کسانیکه خونریزی زیاددارندکم میکنه

برای کسانیکه لکه بینی دارندقطع میکنه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خیلییییییییییی من گاها دردم خیلی شدید میشه میرم سروم میزنم خونریزیمم خیلی کم میشه

خدا کنه . اجی. اینقد افسرده شدم بخاطر همین پریودی. هیچکاری نمیکنم میگم استراحت کنم شاید بند بیاد  ولی اصلا . 

خدا کنه . اجی. اینقد افسرده شدم بخاطر همین پریودی. هیچکاری نمیکنم میگم استراحت کنم شاید بند بیاد ول ...

برو پیش دکتر زنان بگو قطع نمیشی برات دارو بنویسه تاثیر داره

ای که دستت میرسد کاری بکن...
نه بافاصله۲ساعتهبله اثردارهبرای کسانیکه خونریزی زیاددارندکم میکنهبرای کسانیکه لکه بینی دارندقطع میکن ...

الهی خیر ببینی اجی . خدا کنه اثر کنه خسته شدم . افسرده هم شدم . هی میخام برم کارامو انجام بدم میگم استراحت کنم شاید بند بیاد.ولی نمیاد . 

برو پیش دکتر زنان بگو قطع نمیشی برات دارو بنویسه تاثیر داره

قبلن هم اینجور شدم .

یه بار استرس خیلی شدید داشتم خونریزیم خیلی شدید بود خیلی.رفتم دکتر ،از خدا بیخبر دکتره یه امپول داد که خونریزی رو بیشتر میکرد منم تحقیق نکرده زدم امپوله رو به حدی زیاد شده بود کخ نگو . بعدش دوباره که دکتر رفتم گفت امپولی که زدی باز کننده قاعدگی بوده . یه امپول دیگه داد زدم بعد دوروز قطع شد. باز یهبار دیگه هم همینجوری شد امپول ویتامین کا زدم بند اومد . الانم نمیخام امپول بزنم با چیزای طبیعی میخام بندبیارمش.

الهی خیر ببینی اجی . خدا کنه اثر کنه خسته شدم . افسرده هم شدم . هی میخام برم کارامو انجام بدم میگم ا ...

سردیجات نخور

رحمت سردهستش لکه بینی داری

موزگرمه