2777
2789
عنوان

تا حالا شده بخواید جای یه بلاگر باشید و بهش حسودی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست
خیلی سخته واسه خودمون 🥲

اره

حالا شاید از نظر خیلیا خوشگل نباشه ها ولی از نظر من خوشگله حتی از اینکه اتفاقی بخوام پیجشو تو اکسپلور ببینم حالم بد میشه استرس میگیرم ولی شوهرش با دوست پسرم خیلی نزدیکن همش میگن بریم بیرون من قبول نمیکنم ولی بعد ازدواج مجبورم همش ببینمش...

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که آره ولی وقتی پشت سر هم با فاصله ی خیلییییی کم مسافرت های عالی می‌ره ، مدام داره کار جدید راه ...

بهتر از اون که خیلی زیادن

اینجوری بخوای حسرت بخوری اوضاع خیطه

ولی تو هیچی نمیدونی

یه وقتی هست سفر خارجی میری توی سفرت ۱۰۰ ملیون، ۲۰۰ ملیون فقط هزینه رستوران و خرید و لباس میکنی، هتل ۵ ستاره میگیری و پرواز فرست کلس و خلاصه میترکونی

یه وقتی هست تو پول بلیط اکونومی میدی میری تو یه هتل دو سه ستاره تو یه شهر کوچیک، فقط غذای هتل میخوری یا چیز ارزون مثل کنسرو و خرید خاصی نمیکنی

جفتش سفره ولی تفاوت هزینه ها رو دریاب

بعدم مثلا ویلا و ماشین رنتی که تا دلت بخواد ریخته یعنی لینکه سوار ماشین گرون قیمته یا توی ویلای خاصی هست اصن نشون نمیده اینا مال خودشه

خوشتیپ و هیکل بودن هم که فقط سواد لباس پوشیدن میخواد و ورزش و رژیم

حسادت کردن تو رو به جایی نمیرسونه

میخوای برسی به اون لول، براش تلاش کن

ولی فک نکن الان اینا شاخ غول شکستن که اینجوری شدن

تو راه خودتو برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آره درسته🥲

یه بلاگر هست تو شهرمون تقریبا فالوراش زیاده 

دوست دوستمه 

تو پیجش خییییلی خوشکل و خوش هیکله

عکس واقعیش بدون فیل...تر و میکاپ رو که توی گوشی دوستم دیدم برگام ریخت🤭😂

پیشم جالب بود جقدر فیل...تر و آرایش میتونه یه شخص رو عوض کنه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟