2777
2789

من انقدری خودم و درگیرش کردم که نه میتونم فالو داشته باشمش نه انفالوش کنم چون همش تو ذهنمه که الان چجوری شده 

از طرفی ام میگم این حسودی چیز بدی نیست عوضش باعث میشه وقتی میبینمش رفتار هاش رو داشته باشم

چکار کنم 😔

هه

از نزدیک ندیدی زندگیاشونو بفهمی چیه داستان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست داشتم قبلا جای یکی از دوستام باشم بهش حسادت میکردم 

ولی چون دوستش بودم عذاب وجدان داشتم

دیکه براش دعا میکردم به بهترین جیز ها برسه و چیزای بیشتری گیرش بیاد و ...

خلاصه حسادتم پرید 

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

اره

نامزد پسرعموی دوست پسرم😒😂خیلیم خوشگله بش حسودیم میشه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
ههاز نزدیک ندیدی زندگیاشونو بفهمی چیه داستان

اون که آره 

ولی وقتی پشت سر هم با فاصله ی خیلییییی کم مسافرت های عالی می‌ره ، مدام داره کار جدید راه میندازه ، شوهرش خیلی با شخصیته ، ظاهرش عالیه و... 

دیگه آدم نمیتونه با این جمله خودش و آروم کنه

عزیزم به زندگی مجازی توجه نکن 

تلاشت رو بکن که کیفیت زندگی خودت رو ببری بالا .

از فامیلامون و دوستام چند تا بلاگر داریم تک فضای مجازی واقعا زیبا و خوشبخت هستن و ایران زندگی نمیکنن ولی منی که باهاشون رفت و آمد دارم و از بچگیشون پیششون بودم کاملا از تمام سختی و مشکلاتشون خبر دارم 

اون چیزی ک تو مجازی نشون میدن فقط بهشی از زندگی هست و بدبختیا و سختی همیشه پنهان میمونه. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑