2777
2789

الان دیگه زیاده و یکم خونی آزمایش دادم ی سریش اومده یه سری ن .خون تو مدفوع تو گوگل نوشته خیلی بده خیلییییی میترسم چیز بدی باشه بخاطر اینکه بچه کوچیک دارم 😭😭

نترس من هم دو روزه خلط خونی دارم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگش روشنه یا تیره؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
رنگش روشنه یا تیره؟

خون با اون چیزی ک شبیه مخاط هست قاطیه چون قرمز تیره هست میگم خونه هنوز جواب آزمایش ادرار و مدفوع نیومده تو اون مشخص میشه ن ی تایپیک جواب آزمایش هامو گذاشتم

خون با اون چیزی ک شبیه مخاط هست قاطیه چون قرمز تیره هست میگم خونه هنوز جواب آزمایش ادرار و مدفوع نیو ...

ببخشیدعزیزم یعنی خون روواقعا  واضح میبینی یامدفوعت روشنه رنگش من خیلی وقته هرروز گلاب به روت اسهال دارم ورنگش نارنجی هست اون مشکلش چیه؟

دکتر رفتی ؟ببخشیدا صبح بیشتره ی دفعه میاد؟معدتم درد میکنه

نه دو ماه پیش یبار اینطور شدم دکتر گفت بخاطر گرماست هیچ علائمی ندارم ببخشد هر وقت خلط میدم بیرون اندازه یه سر سوزن لخته میبینم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
ببخشیدعزیزم یعنی خون روواقعا واضح میبینی یامدفوعت روشنه رنگش من خیلی وقته هرروز گلاب به روت اسهال د ...

ی عکس دیدم الان گوگل برا من دقیقا اونطوری بود نمیتونم بزارم اون عکس اینجا زشته .اما خونه ب نظرم

بابا نترس من کلا بیشتر وقتا ا س ح ا ل هستم روده تحریک پذیر دارم 

ی بارم کلونسکپی کردم چیزی نبود 

الان ک استرست بیشتر هست اون حالت هم بیشتر میشه

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰