2777
2789

من میخوام موهامو بدون دکلره شرابی کنم موهامم یکی دو درجه از مشکی روشن تره بعد میخواستم بدوتم چندروز طول میکشه پاک بشه بعد پاک بشه موهاپ چه رنگی میشه مثلا قهوه ایی بشه قهوه ایی میمونه یا چندبار بشورمش رنگ اصلی موهام میشه

پاک نمیشه 

قهوه ای میشه به مرور زمان زیاد 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی من الان پنج ساله موهام شرابیه 

هر۶ ماه یبار حنا میزارم 

البته خیلی بستگی به مدل و جنس مو داره 

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️
شاید باورت نشه ولی من الان پنج ساله موهام شرابیه هر۶ ماه یبار حنا میزارم البته خیلی بستگی به مدل و ج ...

نه من نمیخوام بعدا تمدیدش کنم میخوام یکبار امتحانش کنم فقد چون سلامت موهام خیلی برام مهمه فقد دوست دارم بدونم بعدش که پاک بشه چه دنگی میمونه

اره با اکسیدان۹درصد نمیدونم والا اولین بارمم هست میخوام رنگ کنم

ولی ببین حنا اینا بزنی

دیگ رنگ دیگ ای قشنگ نمیوقنه رو موهات نارنجی میش

من برا همین حنا همه موهامو زدم

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
قهوه ایش میمونه؟یا چندین بار بشورم بعد قهوه ایی به رنگ موهای خودم میرسه؟

صد بارم بشوری نمیره تا موقعی که کوتاه کنی

خیلی بخواد تغییر کنه میگم که دو درجه بعد از یه سال رنگش باز شه 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
ولی ببین حنا اینا بزنیدیگ رنگ دیگ ای قشنگ نمیوقنه رو موهات نارنجی میشمن برا همین حنا همه موهامو زدم

نه حنا نمیزنم اما بنظرت بعد اینکه شرابی کم رنگ شد شد قهوه ایی چندین بار بشورمش رنگ اصلی موهام برمیگرده؟