2777
2789
سید شریفه کیه

سیده شریفه نام بانویی است که مرقد بین در نزدیکی شهر حله واقع شده است. قطعاً زائران تور کربلا، هنگام ورود به کشور عراق و عزیمت به کربلا، از مرقد این بانوی شریفه هم بازدید می کنند. طبق اسناد و شواهد به دست آمده، وی یکی از نوادگان امام حسن (ع) است و مردم عراق به این شخص تعلق خاطر بسیار زیادی دارند و معتقدند که بسیار حاجت روا هستند.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 مرتبه میخونم.خدا شفا بده.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سیده شریفه دختر نوجوان امام حسن ع هستن که در مسیر  کربلا مریض میشن وفوت میکنن بسیااار حاجت میدن مخصوصا برای شفای بیماران دور واطراف حرمش تمام بنر شفای اوناییس که شفا گرفتن 

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم