2777
2789

سلام

دو بار شده طرف ماشینش شیشه دودی داره 

داخل ماشین مشخصه داره بهت نگاه میکنه

ولی مشخص نیس کیه تا حدودی مشخصه

بعد عینک دودی ام میزنه 

یعنی دوس پسر سابقمه؟ چون ۲۴ ری ماشین عوض میکرد 

من توی یه مسیر خاص میرم و برمیگردم خونه 

و اونو می بینم که بهم نگاه میکنه

ولی دوبار شده وقتی یکم ازم میگذره متوجه میشم

اولش فک کردم یکی دیگس ولی انگار اون نیست

شایدم اونه نمی دونم 

یعنی چ خریه 🤔 میترسم

ولی ماشینش کپی همون ماشین یه شخص دیگس که یبار سوار شدم ، پس فک نکنم دوس پسرم باشه احتمالا اون یکیه چ ...

خ بگو 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید دید میزنه ت موقعیت مناسب بلایی سرت بیاره تنها نرو ت مسیر مواظب باش چیزی نپاشن روت یابلایی سرت نیارن من ترسیدم گفتی جات بودم ازخونه بیرون نمیشدم

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

من ک گیج شدم شاید اون یکیه 

ن شاید اون نیست یکی دیگست 

یا شاید اون یکی باشه ک ماشینش سوار شدی 

یا شاید یکی دیگ 😂😐

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

شاید دید میزنه ت موقعیت مناسب بلایی سرت بیاره تنها نرو ت مسیر مواظب باش چیزی نپاشن روت یابلایی سرت ن ...

یا علی  ترسوندیم خواهر 😱 اسید نریزن روم چن روز پیش یه فیلم دیدم ، میترسم  

اون یارو برادر یکی بود یبار اومد دنبالم ماشینش همون بود با همون رنگ دیگ من یادم نیس شیشه دودی بود یا ...

عا خب شاید خوشش آمده میپادت‌ ببینه چه میکنی

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀