2777
2789

یه حمله پنیک داشتم که تبدیل شد به اضطراب منتشر و الانم به صورت مسخ واقعیت و مسخ شخصیت و وسواس و افسردگیو.. خلاصه هر مدل جدیدی که بگین وارد زندگیم میشه این اضطراب لعنتی

واقعا دیگه توان مقابله ندارم

انواع داروهارو امتحان کردم روانپزشک روانشناس و مشاور

دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

یوگا و مدیتیشن شروع کردم امیدی به اونام ندارم

درمان قطعیم نداره نمیدونم چی بگم

اگه در توانتونه یچیزی بگین که حالمو خوب کنه

با روانپزشک و روانشناست جلساتت برو حتما قطع نکن ،داروهای سر موقع و مرتب بخور ،ورزش کن ،سعی کن همش نخوابی و نمونی تو خونه برو تو اجتماع تو مهمونی کلاس های مختلف برو، کتاب بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روانپزشک و روانشناست جلساتت برو حتما قطع نکن ،داروهای سر موقع و مرتب بخور ،ورزش کن ،سعی کن همش نخ ...

چجوری نخوابم وقتی تنها موقعی که حالتای مسخو ندارم همون موقع خوابه

نه خواب زیاد واسه افسردگیت خوب نیست، داروهاتو میخوری؟حالت هات شدیده؟

اره میخورم

تقریبا میشه گفت اره

چون امروز بیشتر شده و من یکی از داروهام یک هفتست قطع شده

یعنی تا یکیشون حتی به گفته ی دکتر قطع میشه علائم میزنه بالا

ازونورم داروها بهم نمیسازه اوناهم عوارض دارن استرسیم میکنن

موندم گرفتار

دارو خوردم و همچنانم تحت نظر روانپزشک دارم میخورمدیگه خود دکترام درمونده شدن

باید تحت روان درمانی و همچنین دارو درمانی باشی خیلی جدی بگیر ریشه ای درمان کن چون وقتی درمان نشه هی بدتر میشه و اختلالات دیگه هم اضافه میشه

اره میخورمتقریبا میشه گفت ارهچون امروز بیشتر شده و من یکی از داروهام یک هفتست قطع شدهیعنی تا یکیشون ...

میتونی بستری بشی؟بنظرم یمدت بستری بشی کامل تحت نظر باشی بهتره 

باید تحت روان درمانی و همچنین دارو درمانی باشی خیلی جدی بگیر ریشه ای درمان کن چون وقتی درمان نشه هی ...

نمیدونم

حس میکنم مشکل از خودمه

چون روانشناسمم بد و ناکارامد به نظر نمیرسه

میتونی بستری بشی؟بنظرم یمدت بستری بشی کامل تحت نظر باشی بهتره

نه متاسفانه

بعدم من همینجوریش خونوادم ترسیدن و برا اینکه بیشتر ازین نترسونمشون علائممو بهشون نمیگم چه برسه بخوام بستری بشم

از طرفی محیط زندگیم مناسب نیست 

نه متاسفانهبعدم من همینجوریش خونوادم ترسیدن و برا اینکه بیشتر ازین نترسونمشون علائممو بهشون نمیگم چه ...

عزيزم چند سالته؟

خب ترسیدن ک نگرانی طبیعیه ولی خب باید کمکت کنن که خوب بشی 

نمیدونمحس میکنم مشکل از خودمهچون روانشناسمم بد و ناکارامد به نظر نمیرسه

عزیزم خب شما بیماری ،مشکلات روان یکم درمانشون سخته و طول میکشه ولی شدنیه اصلا نگران نباش امید داشته باش درمانت ول نکن