2777
2789
عنوان

کیا نوزاد زیر یک ماه دارن🥲

129 بازدید | 11 پست

بچه ها واقعا نمی‌کشم... شبا هر دو ساعت بیداره روزم که یا باید شیر بدم یا به کار خونه برسم یا بخوابم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

امروز از خستگی زیاد به مادرم توپیدم...

چجوری میگذرونید شما 😭

بسختی 😂 سعی کن سخت نگیری بچه داری همینه دیگه خودت را وفق بده و ناله نکن خودت خواستی مادر بشی ، همه ...

نوزادت چند وقتشه؟

آره خب آرزوم بود مادر بشم ولی واقعاً سختع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادت چند وقتشه؟آره خب آرزوم بود مادر بشم ولی واقعاً سختع

۶ روزه بدنیا اومده 

و من هنوز بیمارستانم 

بخاطر زردی نوزاد 

تو این چند روز اصلا نتونستم بخوابم 

ولی خب بنظرم اززشش را داره ، هر دفعه بهش نگاه میکنم قند تو دلم آب میشه و خدا را برای داشتنش شکر میکنم 

من ده روز اول ده ساعت مفید نخوابیدم

دو هفته ی اول دل درد های شدید داشت که چون نوزاد بود قطره نمیدادن دکترا هنوزم ادامه داره دل دردش ولی قابل کنترله

همش خواب‌های بد میدیدم و حال روحیم بد بود الانم شب بیداری زیاد دارم 

دو ماه و نیمه که یکبارم آشپزی نکردم یادم رفته چطوری باید کار کنم😂

ولی یه تار موی نینیمو با هیچی عوض نمیکنم 

۶ روزه بدنیا اومده و من هنوز بیمارستانم بخاطر زردی نوزاد تو این چند روز اصلا نتونستم بخوابم ولی خب ب ...

الهی عزیزم....

همش دعا میکردم فقط زردی نداشته باشه چون واقعاً می‌دونم چه دردی داره زردی نوزاد و بستری و ...

بهش شیر خشک ندادی همون روز اول ؟

من ده روز اول ده ساعت مفید نخوابیدمدو هفته ی اول دل درد های شدید داشت که چون نوزاد بود قطره نمیدادن ...

من حال جسمی م عالی بود ولی چون خوابالو م . خوابم بهم ریخت روحی خیلی بهم ریختم 

خوبع کسی داشتی برات آشپزی کنه

اره خداروشکر اطرافیانم حواسشون هست به این موضوع 

منم کمبود خواب دارم هنوزم

البته اینم بگم کمبود خواب اوایل زایمان به هیچ وجه قابل جبران نیست متاسفانه 

اره خداروشکر اطرافیانم حواسشون هست به این موضوع منم کمبود خواب دارم هنوزمالبته اینم بگم کمبود خواب ا ...

ولی دو ماه و نیم زیاده واسه آشپزی نکردن🤣🤣بسه تنبل 

ولی دو ماه و نیم زیاده واسه آشپزی نکردن🤣🤣بسه تنبل

اره خودمم قبول دارم 😂حالا فقط دوماه و نیم نیست دوران بارداری هم استراحت بودم به ندرت آشپزی میکردم😂خدا منو ببخشه خیلی اذیتشون میکنم ولی واقعا نینی باید دااااائم بغلم باشه روی زمین تخت کریرحتی کالسکه اصلا نمیمونه اگه بیدار باشه فقط بغل 

وقتی خوابه هم انقدر کار ریخته سرم که وقت کم میارم

الهی عزیزم....همش دعا میکردم فقط زردی نداشته باشه چون واقعاً می‌دونم چه دردی داره زردی نوزاد و بستری ...

نه شیرخشک ندادم 

خداراشکر دو روز بیشتر بستری نبود واسه زردی 

خوب شد برگشتیم خونه 

خدا بزرگه 

سختی ها میگذره