2777
2789
عنوان

چرا شغل معلمی اینقدر اینجا محبوبه

2023 بازدید | 97 پست

نه تنها اینجا

داخل اینستا هم همه میگن معلمی

به غیر از تعطیلات  مگه چه مزایایی داره؟

تازه کسی که میخواد شاغل باشه خب چرا دنبال بی کاریه؟

اصلا اگه شاغل بودن رو دوست داره چرا بیکاری زیاد هم دوست داره؟ تناقض نیست؟

اتفاقا اینجا همه معلمارو میکوبن

ولی خودمونیم... مزایاش بیشتره تا معایبش

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یروز میرسه ماها میریم اون بالا بالاها😁😁😁

هرچی اشباع شه ازرونق میفته

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

چون هم میتونن به همسرشون برسن هم به بچشون هم به امور منزل

بعضی از خانوما همسرداری و بچه داری براشون مهمه

بعد خب ساعت کاریش کمه،حقوق داری،امنیت شغلی داری،تعطیلاتت زیاده

واسه همین دوست دارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اتفاقا اینجا همه معلمارو میکوبنولی خودمونیم... مزایاش بیشتره تا معایبش

اکثر کاربرای اینجا یا دنبال فرهنگیانن یا در حسرت قبولی آزمون استخدامی

آخه من واقعا دوست دارم مزایاش رو بدونم

بعد از ۱۱ سال دانش آموز بودن واقعا چیز خاصی در این شغل ندیدم

معلم های عزیزممم حتی درامدشون هم کفاف زندگیشون رو نمیده

خب الان آزمونش برگزار میشه. شرط مدرک و تخصص رو برداشتن و تقریبا با هر رشته ای که خونده باشی میتونی معلم بشی. فقط لیسانس باش. سهمیه ی زیادی برای جوانی جمعیت قائل شدن. ببین دیگه آمار شرکت در آزمون آموزگاری  650 هزار نفر بود برای استخدام 28 هزار نفر. رقابت رو ببین دیگه

تا کار نداری میگی فقط شاغل بشم اینکه چی باشه مهم نیست.‌بعد که کارمند میشی میگی کاش یه شغل بود که تعطیلات بیشتری داشت🤣 

دوستام یکیشون تامین اجتماعی قبول شده الان میگه بانک بهتره، میخوام برا بانک آزمون بدم. یکی دیگشون کارمند بانک شده الان میگه بانک به درد نمیخوره همش باید بری و سخته، دلم میخواد برا معلمی بخونم. 

یکیشون معلم شده از حقوقش میناله و میگه کاش فلانجا میرفتم.

کلا آدما هیچ وقت راضی به چیزی که دارن نمیشن ، البته کارشونم ول نمیکنن فقط غر میزنن میرن رو مخ ما بیکارا‌ خب اگه نمیخوای انصراف بده تا ما قبول بشیم😁

بعضیام که انگار میخوان تخم بذارن، هی از این اداره به اون اداره کارشونو تغییر میدن و فقط ظرفیتای آزمون استخدامیو پر میکنن 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️