2777
2789

مسئول من با منشی دوست صمیمی هستن از خانوادشون همش باهم صحبت میکنن

هر سری این خانم منشی به من افترا میزنه و این مسئول من هم یکبار تایید کرد یکبار دیگه هم امروز منشیه بهم افترا زد که با عصبانیت جوابشو دادم خودشم ترسید خودشو کشید عقب گفت نه منطورم شما نبودید و مسئولم هیچی نگفت

امروزم مدیر اصلی شرکت اصلا بهم نگاه نکرد با سردی جواب سلاممو داد حتی به صورتم نگاه نکرد حس میکنم اینطوری میکنن خودم برم ولی هنوز قراردادی نبستم ولی از اونجایی که کار تحویلشون دادم میترسم برم بگم این چه رفتاریه 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

بنظرتون درست حدس زدم تبانی کردن؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

نظرتون رو نمیگید؟؟؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرو باش هرچی میگن به خودت نگیر، حرف زدن بگو احترام خودت رو نگه دار بخاطر همکار بودن جواب نمیدم. کاری کن نتونه افترا بزنه. بمون تا چشمشون دربیاااد . برات مهم نباشه بهت محل میذارن یا نه… فعلا بمون تا بیشتر حرص بخورن

پرو باش هرچی میگن به خودت نگیر، حرف زدن بگو احترام خودت رو نگه دار بخاطر همکار بودن جواب نمیدم. کاری ...

همینطوری بودم تا اینکه دیدم مدیر صاحب شرکت رفتارش باهام سرد بود بی دلیل این ناراحتم کرد

همینطوری بودم تا اینکه دیدم مدیر صاحب شرکت رفتارش باهام سرد بود بی دلیل این ناراحتم کرد

فعلا بروی خودت نیار، همیشه شروع کار سخته یکم فرصت بده اگه اوکی نشد اونوقت بیا بیرون. فعلا بمون که کار سخت پیدا میشه

پرو باش هرچی میگن به خودت نگیر، حرف زدن بگو احترام خودت رو نگه دار بخاطر همکار بودن جواب نمیدم. کاری ...

امروزم دیدم یکی از همکارام گریه میکرد نفهمیدم چی شده اون ۲ ماهه اونجاست تازه استخدام شده و منم ۱ ماه نشده ۲۰ روزه

حاشیه ها رو رها کن بچسب ب کارت فعلا .تا ببین قراردادمیبندن یل ن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

امروزم دیدم یکی از همکارام گریه میکرد نفهمیدم چی شده اون ۲ ماهه اونجاست تازه استخدام شده و منم ۱ ماه ...

اگه درست نشد با ریس صحبت کن بگو رفتار هایی صورت میگیره که در شأن شما و شرکت شما نیست و این بازده و عملکرد کارمندها رو پایین میاره ، خانم فلانی هم تحت فشار هست و هر روز هر روز بد رفتاری این دو خانم داره ازامون میده. چون شما رو فردی فرهیخته و عادل شناختم گفتم اول با شما مشورت کنم بلکه گشایشی بشه و تنش محیط کم بشه 

حاشیه ها رو رها کن بچسب ب کارت فعلا .تا ببین قراردادمیبندن یل ن

من اصلا دنبال حاشیه نیستم اونا حاشیه دارن تابحال هرجا رفتم کسی باهام مشکل نداشته چون ادمی نیستم صمیمی بشم یا کاری بکنم حاشیه درست بکنم

بنظرتون چرا مدیر به صورتم هم نگاه نکرد امروز؟!

گفتن قرارداد نمیبندیم مگر اینکه خودت بخوای