2777
2789
عنوان

عشق خیالی من

3250 بازدید | 373 پست

چند وقت پیش تاپیک زدم ک تموم شد ولی چندتا خانم بودن ک گفتن لااقل کاشکی حرف دلتو میزدی بهش ک حسرت نشه رو دلت بمونه منم دیگه نمیخاستم اصلا تاپیک بزنم چند شبی بود ک تو فکرش بودم فکر دختری ک اصلا نمیدونه ک من اینقدر بهش فکر میکنم خلاصه هر کاری کردم نتونستم بیخشالش بشم گفتم بهش زنگ بزنم و خودمو معرفی کنم یا میگه اره یا نه ....امروز رفتم تو کوچه شون آرایشگاه بود اونجا رفتم موهامو اصلاح کردم گفتم دختر فلانی چجور دختریه گفت چرا میخایش ؟؟گفتم نه رفیقم گفته درموردش برام تحقیق کنم گفت ازدواج کرده اول ی خاستگار داشته بهش ندادن بعد۱۰روز یکی دیگه اومده دختره رو بهش دادن گفت عقدم کرده

دیشبم خونواده دامادو دعوت کرده بودن 

اینم از داستان ما امیدوارم ک خوشبخت بشه قسمت من نبود 

ی نکته ام بگم!!!

بعضیاتون گفتین اشکال نداره برو بگو دستم خالی و از این حرفا قبولت میکنن بخدا همین الان رفتم ی تاپیک دختره چون پسره براش انگشترر۶گرمی نخریده بود میخاد بهم بزنه بعد نظراتم واقعا هر پسری میخوند سمت ازدواج نمیره اصلا الان توقع ها بالاس خیلی بالا دختره ام بود ک ریپلای کرده بود گفت ک پسری ک نمیتونه انگشتر بخره غلط میکنه ازدواج میکنه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دختر خانم ناراحت بود بخاطر اینکه نامزدش وضع مالیش خوب بود ولی خسیس بود و نخریده بود

وگرنه خیلیا با کمتر از اینا به پای یکی میمونن 

ولی کیه که قدر بدونه

من خودم چهارسال و نیم با طرف موندم، اول دانشجو بود بیکار بود بعد رفت سرکار و ماشین خرید و... پا به پاش بودم و امید و روحیه بهش دادم

اخر سر گفت مادر خواهرم نپسندیدنت و منو ول کرد رفت به راحتی... 

درست میگی اتفاقا منم خوندم اون تاپیکو همه گفتن به هم بزن.. خداتم شکر کن حتما خیریتی بوده برات والا پول نداشته باشیدبعدم میرن مهریه میزارن اجرا اگر خبر داشتین امار زندانیارو مغزتون سوت میکشید

اول سلام

دوم همه که مث هم نیستن

سوم نمیدونم شمامردا دلیلتون چیه که وقتی به یکی علاقه دارزن به زبون نمیارین وایمیسین تاطرف شوهرمیکنه بعدپشیمون میشد وناراحتین دقیقاهمین امروزتوسایت چندتاکاربردیدم گفتن کسی رو دوس دارن ونمیتونن به زبون بیارن

((تورو خدا در خواست ندین ))

اون دختر خانم ناراحت بود بخاطر اینکه نامزدش وضع مالیش خوب بود ولی خسیس بود و نخریده بودوگرنه خیلیا ب ...

میدونم من نظر دادم ی خانمه دیگه ریپلای زد 

بعدشم چهارسال ب پاش موندی یعنی فقط باهم دوست بودین یا عقد کردین جدا شدین 

درست میگی اتفاقا منم خوندم اون تاپیکو همه گفتن به هم بزن.. خداتم شکر کن حتما خیریتی بوده برات والا پ ...

گفتن مهریه کی داده کی گرفته بخدا همسایمون بخاطر ۱۰تا تو زندانه

میدونم من نظر دادم ی خانمه دیگه ریپلای زد بعدشم چهارسال ب پاش موندی یعنی فقط باهم دوست بودین یا عقد ...

نه فقط دوست بودیم

هی بهش میگفتم بیاد برای ازدواج ولی میگفت صبر کن نگران نباش

اخرش هم اینطور رفت 

خو بیا نرفتی حتی نگفتی بش اونم ی خاستگار دیگه اومد.. حداقلش گفته بودی ..

در ضمن اون خانم گفت انگشتر و... داستانش با شما فرق داشت. 

تهش این بود میگفتی اونا اگر شما رو قبول داشتن وقت میدادن بهت.

حالا ک تموم شد داداش.. همه دخترا و همه پسرا شبیه هم نیستن 

گفتن مهریه کی داده کی گرفته بخدا همسایمون بخاطر ۱۰تا تو زندانه

اون مال قدیم بود که میگفتن کی داده کی گرفته الان دیگ اینجور نیس بابا طرف دوتا بچه کوچیکش انداخته دنبال مهریستتتتت تاتهش بخون دیگ