2777
2789
عنوان

عشق خیالی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 373 پست
خب داشته باشه . دخترا چ بسیار خاستگار دارن. همزمان شاید ۳ تا . چ ربط داره . شوهر نداشت که .مجرد بود

اخه من اونموقع دیدمش ایشون خاستگار جدی داشتن بعد من ک دنبال شمارش بودم ک بگم بهش یکم صبر کنه یکی دیگه اومده بود عقدش کرده بود

قسمت نباشه بزور نمیشه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
عه شویی کرد، معلوم بی قسمت یک نوینانامیدوارم هر چی خیره پیش باید اراداینجور مسائلی تو زندگی پیش میاد ...

ریامه عه زندگیه وخدا هرروز و په فکر کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من اونموقع دیدمش ایشون خاستگار جدی داشتن بعد من ک دنبال شمارش بودم ک بگم بهش یکم صبر کنه یکی دیگ ...

دختر اگه کسی به دلش بشینه خیلی کارا براش میکنه

دوستم الان ۱۱سال منتظره یکی که دوستش داره بیاد جلو

با اینکه خواستگارای فوق العاده ای داره

اخ که چنی ایی جملده ارام آشناس پس خوب چاویلد واز که ارای ازدواج

چویلم وازم کردم ک خاطر خاه عه گیوته بیوم گیوت خاسگیو مه شانس نیرم

اون تاپیکه ۶گرمی که گفتنو ای کاش کامل میخوندینگفتن که پسره درامدش خوبه ۳۰تومن دارنپسری که درامدش خوب ...

تاپیکو خوندم من نظر دادم یکی ریپلای کرد گفت هر کی زن میگیره وقتی نمیتونه ی انگشتر بخره غلط میکنه زن بگیره 😐

کاری ب اون نداریم 

این همکلاسیتونم ک اینجوری هستش این ی فرشته بوده ک خیلی کم هستن در سطح زمین ک اینقدر ساده و بسازن و همیشه ام آدما خوبا گیر ادمای بد میفتن امیدوارم ک پسره خوب باشع باهاش 

دختر اگه کسی به دلش بشینه خیلی کارا براش میکنهدوستم الان ۱۱سال منتظره یکی که دوستش داره بیاد جلوبا ا ...

اون دیگه داره اشتباه میکنه ۱۱ سال عمر کمی نیست اگه قرار بود بیاد تا حالا اومده بود لااقل ی نشون ساده 

داداش طوری نیس حتما قسمتت نبوده حتما خدا یکی بهترشو بهت میده

میگم عین داخل این فیلما هروقت عروسی کرد برم از دور نگاش کنم ی بار دیگه