2777
2789

سلام خانما خیلی از دندون پزشکی میترسم مخصوصا از امپولش بدنم یخ می‌کنه شمام اینجورمیشین؟؟؟ خیلی درد دندون دارم از یطرفم میترسم متاسفانه دوتاجراحی ی کشیدن ی عصب کشی ی پر  بقیم‌ک داغونن   ولی خیلی میترسم بیاین بگین چیکارکنم بتونم برم بکشمشون خرابارو‌راهکاربدین تروخدا بعد۴سال درد میخام برم میترسم بازم بترسم و برگردم خونه نوشهر غریبم چیکارکنم اذیت نشم قبل و بعدش بیاین لطفا ب کمکتون نیاز دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه در دارم ازاوناک باید کشیده بشن

خب پس برو دیگه لوس نشو😄 منم هفته گذشته ی کار دندون پزشکی داشتم چون ی مدت بود نرفته بودم خیلی استرس داشتم ولی بعد گفتم چقد راحت تر از خیالم بود

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خب پس برو دیگه لوس نشو😄 منم هفته گذشته ی کار دندون پزشکی داشتم چون ی مدت بود نرفته بودم خیلی استرس ...

خداکنه کاش پیشم بودین بزورمیبردینم از بی کسی میترسم برم کسیو ندارم ببرم