2777
2789
عنوان

کار در منزل بهش شک دارم با عکس

102 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من خیلی پول نیاز دارم الان و ب خاطر کلاس و اینام که یکیش صبح یکیش بعدازظهر و ایناس نمیتونم بدم سرکار تمام وقت ب همین دلیل دنبال کار پاره وقت میگردم

ی آگهی تو حل زندگیمون دیدم درباره ساخت اکسسوری عروسک روسی و بند عینک روزی ۴۲۰ ب طرف پیام دادم الان عکس شو میزارم 

فهمیدم طرف اصفهانه ب اسم تولید و پخش سپیدار 

ولی اطلاعات ت نت دربارش پیدا نکردم

پیج اینست دوتا داره برای فروش و اینا با فالوور بالای ۱کا ولی پیج پرایوته!😐

اومده گفته تو وویس برای دست اول چون هم شما ب ما اعتماد ندارید و هم ما جین اول و از ما بخرید ب مبلغ ۱ میلیون و دویست بعد از ۱۵ روز هم واریز کارتون و هم هزینه خرید برمیگرده 

دفعات بعد دیگ امانت بهتون میدیم اجناس و چون شما رو میشناسیم. 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

حالا گفت وقتی ک با پست براتون فرستادیم و اومد درب منزل شما میتونید پرداخت ‌کنید و بعد هم کار و شروع کنید 

.

الان هم میگ که هزینه پست ۸۰ تومن باید قبلش بریزی 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه کلاهبرداریه عزیزم اصصصصصلا گول نخور

تمام کار در منزلهایی که اولش به هر عنوانی پول میگیرن کلاهبردارن و بعدش ناپدید میشن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حالا گفت وقتی ک با پست براتون فرستادیم و اومد درب منزل شما میتونید پرداخت ‌کنید و بعد هم کار و شروع ...

کلاهبرداریه مطمئن باش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

همین اگهیا پول منو خوردن

۶۷۰ تومن فرستادم یارو بلاکم کرد 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

وای خدا دخترمعلومه کلاهبرداریهیه قرونم نباید بدی چه برسه یه میلیون تومننن

اصلا مغزم درست کار نمی کنه تا ماه بعد ب شدت پول لازمم اما هرجا میگردم اون کاری ک بهم بخوره پاره وقت نیست

متاسفانه کلاهبرداریه عزیزم اصصصصصلا گول نخورتمام کار در منزلهایی که اولش به هر عنوانی پول میگیرن کلا ...

وای پس چیکار کنم کار پاره وقت میخوام اصلا نیستتت

فقط تو مراکز کاریابی شهر و استان تون عضو شو 

چون شغل هایی که معرفی میکنن ضمانت میگیرن 

تبلیغات دیوار و اینستا و جاهای دیگه امن نیست 

اگه اسم کاربری منو جای دیگه ای دیدید بدونید کسی که صاحب اون پلتفرم هست از اسم من سواستفاده کرده و مطلب منفی منتشر کرده تا اول آبروی منو ببره و دوم حواشی درست کنه و جذب مخاطب کنه. برای من هیچ مشکلی پیش نیومده. اگه هر کسی تو این سایت یا هر فضای دیگه ای مستقیم یا غیرمستقیم از اسم کاربری من یا هر اطلاعاتی که قبلا اینجا دادم سواستفاده کنه و بهم نسبت جنسی بده ازش شکایت میکنم. شکایت ثبت میشه حتی اگه از نظر مراجع قانونی اینقدر مهم نباشه که قابل پیگیری باشه همون ثبت شدنش کافیه و یه لکه ننگ واسه اون آدم. یه صحبتی هم با اونایی دارم که منو اصلا نمیشناسن و پشت سر من میگن من چنینم و چنانم؛ من تو همین چهار ماه که از سال ۱۴۰۴ میگذره سه تا کار خیلی مهم برای زندگیم انجام دادم همون موقع که داشتید پشت من حرف میزدید! (عقده ای کسی که دردودل های شما تو این سایت رو میبره جاهای دیگه برای آدم های بیمارتر از خودش پخش میکنه یا به اسم مطالب روانشناسی و کمک به بقیه منتشر میکنه. از این عقده ای ها بترسید نه اینکه الگو قرارشون بدید. الگو شما آدمی که نوچه هاشو شیر میکنه بیان به بقیه تهمت بزنن و بگن رابطه جنسی با مردهای مختلف دارن! خودش نمیگه ولی بلده غیرمستقیم از زبون دارودسته اش بگه. خیلی ساده هستید اگه گول مظلوم نمایی هاشو بخورید.)

رفتم خیاطی خودمون هم چرخ راسته داریم خانمه آشنا بود گفتم نصف روز اینجا کار میکنم بقیه رو خونه میدونم قبول کرد بنده خدا ولی کارش الان تعطیل شده 😭

همه جای دنیا ادم بخواد کار کنه کارفرما بهش پول میدهمگراینکه بیزینس شخصی باشهاعتماد نکنبرو سمت ادمینی

خودمم ب فکر یاد گرفتن ادمینی هستم ولی پول تا ماه دیگ چون لازم دارم نمیدونم چیکار کنم