کیک کنجدی:
تخم مرغ۴عدد....وانیل نصف ق چ ....شکر۱لیوان پر..... باهمزن دستی ۷دقیقه میزنیم تا سفید و کش دار بشه...نصف لیوان روغن....نصف لیوان شیر ولرم...یه ته استکان گلاب....میریزیم و هم میزنیم یکم....۲لیوان ارد سفید الک شده با ۲ق چ بکینگ پودر در ۳مرحله اضاف و در یک جهت هممیزنیم در یکککک جهت ارام در حد مخلوط شدن ن بیشتر
کف قالب رو کره میمالیم و کنجد میپاشیم مواد رو میریزیم ۳بار میکوبیم به زمین هواش خارج شه.توی فر گرم شده از قبل دمای ۱۸۰ و مدت۴۵تا۵۰دقه تا پخته بشه و نوش جان