2777
2789

کیک کنجدی:

تخم مرغ۴عدد....وانیل نصف ق چ ....شکر۱لیوان پر..... باهمزن دستی ۷دقیقه میزنیم تا سفید و کش دار بشه...نصف لیوان روغن....نصف لیوان شیر ولرم...یه ته استکان گلاب....میریزیم و هم میزنیم یکم....۲لیوان ارد سفید الک شده با ۲ق چ بکینگ پودر در ۳مرحله اضاف و در یک جهت ه‌م‌میزنیم در یکککک جهت ارام در حد مخلوط شدن ن بیشتر

کف قالب رو کره میمالیم و کنجد میپاشیم مواد رو میریزیم ۳بار میکوبیم به زمین هواش خارج شه.توی فر گرم شده از قبل دمای ۱۸۰ و مدت۴۵تا۵۰دقه تا پخته بشه و نوش جان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه نوش جان یک مدت قراره ارد بگیرم هنوز نگرفتم دلم لک زده برای کیک پختن شاید یک سالی هست درست نکرد ...

ما یک سال بیشتره که آردش تو یخچاله ولی حال نداشتیم بپزیم😐شکر وتخم مرغ وشیرم که اکثر اوقات داریم. ولی حالش نبود

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ما یک سال بیشتره که آردش تو یخچاله ولی حال نداشتیم بپزیم😐شکر وتخم مرغ وشیرم که اکثر اوقات داریم. ول ...

کلا۱ساعت وقت میگیره همش باهم

منم دارم چیزای مورد علاقه دخترمو درست میکنم چون کم کم میخام بخونم واسه ازمونم ۵ماهه تمام وقت این کارارو ندارم

الام از دلش درارم

کلا۱ساعت وقت میگیره همش باهممنم دارم چیزای مورد علاقه دخترمو درست میکنم چون کم کم میخام بخونم واسه ا ...

ازمون چی؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
معلمی

آهان به سلامتی.

میگم منکه رشتم به معلمی نمیخوره ولی این اخبار ازمون هارو شماها از کجا میدونید؟ چرامن ازمون استخدامی های رشتمو نمیدونم چه موقعی هست؟ ازکجا باید خبر دار بشم؟