2777
2789
عنوان

در گیری همیشگی با خانواده شوهر

311 بازدید | 26 پست

قضیه از این قرارها ما با خانواده شوهرم سر هیچ و پوچ حرف نمی‌زنیم

شوهرم ی خواهر داره ب اسم ساناز یعنی اخلاق های فوق العاده گند داره از اونایی ک میگه چون من عزیزم دور دونه مادر هستم همه باید ب من احترام بزارن  حتی ادم های پیر بماند ک ی شوهر مظلوم و بی زبون گیرش افتاده ک اگه ب حرفا و کارهاش نه بگه از سگ ب گربه میدتش

حالا این ساناز مادر شوهرش فوت کرده ما رفتیم مراسمش چون باهم حرف نمی‌زنیم ولی من گفتم چون داغ داره باید سلام و احوال پرسی کنم اولش اصلا حرف نزد و بی محلی کرد بعدش ک من خودمو خورد کردم و بهش سلام دادم خیلی سرد حرف زد 

حالا الان مادر شوهرم میگه تو و شوهرت با اینکه با اونا حرف نمی‌زنید باید برید ی شب ب اونا سر بزنید اون دختر چشمش ب راهه 

منم میگم دختر تو با ما حرف نمیزنه میگه من حق مادری دارم گردنتون ب خاطر من برید هرچند مشکل از شماست و دختر من اصلا ایرادی ندارد 

اینم بگم خانواده شوهر من از اونا هستن ک عروس رو کلا آدم حساب نمیکنن اصلا و ابدااااااا 

از اونا ک میگن هرجا میری باید قبلش به من بگی 

مادر شوهرم میگه وقتی ما ب شما بدی میکنیم ب چ حقی جواب مارو با بدی میدین پس عروس های قدیم چ کار میکردن 

حالا دیگ واقعا نمیدونم چ کار کنم 

۱.  از طرفی میگم ب خاطر مادر بودنش برم 

۲.   از طرفی هم میگم اینا هیچی از احترام و اینا نمی‌فهمن هرکاری کنی باز میگن آدم بده تویی

هنوز ب شوهرم نگفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مادر شوهرت بگو باشه ولی نرو هیچیم به شوهرت نگو

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

دایورت کن حرفشو و نرید 

بگو داری میگی قدیم ،من نه عروس قدیمم الانم زمان قدیم نیست 

مرد اون روزا 

از این به بعد جواب های هویه 

دوران بزن در رو تموم شده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه بری دیونه ای

ب نظرت خودم برم ک ما نمایم یا شوهرم 

آخه اونروز ک این حرفا رو میکف چندتا حرف سر بسته انداخت ب ادم حالا من از اون روز دارم حرص میخورم دلم میخواد برم هم بگم نمیایم هم دق و دلی مو خالی کنم

اگر مجبور شدی بری وقتی رفتی خونه شون مستقیم فقط باذهمسرش حرف بزن . بهش تسلیت بگو و کلا مخاطبت ایشون باشه و به خواهرشوهرت با رفتار بفهمون بخاطر شوهرش رفتی نه اون 

به مادرشوهرت هم بگو مامان یدونه نزاییدی که  این یکی هم بچه ات هست چون پسره آزارش نده 

ببین یه چی میگم خانواده شوهر همینن از عروس اصلا خوششون نمیاد حالا اونایی که میگن مادرشوهرم قربونمون میره شاید ذاتشونو نشناخته یا جز یه درصد ..دوم اصلا نباید اجازه بدی براتون تعیین و تکلیف کنن بزار فکر کنن عروس پررو یا د میگیرن در مورد هیچی نظر ندن بفهمند این زوج بالغ شدن خودشون دارن زندگی می‌گردونن ۳..کاری به دخالت اینا ندارم ولی اگه نری به خواهرشوهر سر بزنی یه اختلاف بزرگ پیش میاد حالا که گفته بهتون برو ولی سعی کن مادرشوهرتم با خودتون ببرین که هم ببینه شما به احترام ایشون پا گذاشتی اونجا و هم ببینه خواهر شوهرت رفتاراش مناسب نیست و دیگه بهتون نمیگه با این خواهر شوهر چکار کنین