2777
2789
عنوان

در گیری همیشگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه چی میگم خانواده شوهر همینن از عروس اصلا خوششون نمیاد حالا اونایی که میگن مادرشوهرم قربونمون ...

اگه ی وقت بریم میخوام بهش بگم من از دخترا بی احترامی ببینم همونجا حالیش میکنم ب نظرت بگم یا نهط؟؟؟

چه پرو

مامانش ک نمرده داغدار باشه

مادر شوهرشه

میخواد برید زبون دخترش جلو‌شوهرش دراز باشه داداشم آدم حسابم کرده با اینکه من ب زنش محل ندادم

ول کن برن گم شن اگ شوهرت ازت ناراحت نمیشه

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

اگه ی وقت بریم میخوام بهش بگم من از دخترا بی احترامی ببینم همونجا حالیش میکنم ب نظرت بگم یا نهط؟؟؟

نه هیچی نگو خودش میبینه یه ذره فقط دمغ بشین از خونشون اومدی بیرون ..جلو مادرشوهرت به خواهرشوهر احترام الکی بزار بعد اون همون رفتارو میکنه 

اگر مجبور شدی بری وقتی رفتی خونه شون مستقیم فقط باذهمسرش حرف بزن . بهش تسلیت بگو و کلا مخاطبت ایشون ...

اینا موقع زایمان میگن پسر فقط عشقی موقع بزرگ شدن میگن همه برن گمشن الان دخترامون 

خانوادگی همینن فقط بلدن عروس رو زجر کش کنم

حالا ی فامیل دارن خواهر شوهرا ب عروس گفتن ما تعیین میکنیم با کی حرف بزنی و با کی حرف نزنی

مادرشوهرت میفهمه مقصر کیه

می‌فهمه ولی میگه هرکی هرچیشد ب دخترام هیچی نشه 

بهش میگم دخترت اخلاقش بده میگه اون هیچ عیب و ایرادی نداره 

طفلکی زبون نداره که

می‌فهمه ولی میگه هرکی هرچیشد ب دخترام هیچی نشه بهش میگم دخترت اخلاقش بده میگه اون هیچ عیب و ایرادی ن ...

نه تو از عیب بچه هاش به مادرشوهر هیچی نگو ..مادرشوهره ها میخواد بگه تربیت من یکه بگو به به چه دسته گلایی تحویل جامعه دادی هی تعریفشونو کن درسته دلت خونه ازشون ولی تنها سیاست برای مادرشوهر همینه ..

نه تو از عیب بچه هاش به مادرشوهر هیچی نگو ..مادرشوهره ها میخواد بگه تربیت من یکه بگو به به چه دسته گ ...

پرو میشن

من یبار از شوهرم گفتمو گفتم چ بچه هایی تربیت کردیدهرجا میشینه میگه همه از بچه های من میگن

برای خودمم شاخ شده دیگه

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌