2777
2789
امنیت داره برای یه دانشجوی دختر؟

عالیه 

بهترین دوران زندگیم دوران دانشجویی تبریز بود 

خوش اب و هوا 

پر از جاها و شهرهای دیدنی 

سوغاتی و فرهنگ بالا 

دانشگاه باکلاس و باسواد 

همه چیش درجه یک 

الحمدلله رب العالمین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت ترکی عزیزم؟

بله:)

اگه فارسی اصلا توجه نکن به این چیزایی که میگن تو دانشگاه فقط ترکی حرف میزنن و .. چند نفر از اقوام استادن اونجا یا دانشجوعن یا کارمند دانشگاهن میگن اصلا همچین شرایطی نیست.. 

خواهرا برادرای دوستای خودم یا بچه های دوستای خانوادگیمون چند ساله اونجا زندگی میکنن و مشکلی ندارن

.

اگه معیارت رنک دانشگاهه قطعا تبریز

واسه دانشگاه پزشکی میخوام

هردوشون تیپ۱هستن ولی موندم شیراز یا تبریز یا اصفهان یا کرمانشاه 

خودم نظرم رو کرمانشاه و تبریز هست بیشتر

واسه دانشگاه پزشکی میخوامهردوشون تیپ۱هستن ولی موندم شیراز یا تبریز یا اصفهان یا کرمانشاه خودم نظرم ر ...

اول شیرازو بزن نظام آموزش پزشکیش جزء بهتریناس تو ایران

بین اصفهان و تبریزم بیین کدوم برات راحت تره و نزدیکتره به محل زندگیت.. اصفهان رنک علوم پزشکیش بالاتره ولی تبریز مثلا تو دندون جزء سه تای اوله تو ایران

البته خب تبریز ی آپشنی که داره اگه بخوای بری خوابگاه خوابگاه علوم پزشکی دخترانش تازه ساخته و خیلی مرتبه..

من هم تو کردا بودم هم ترکا و خب وقتی خارج از بحث ترک بودنم به قضیه نگاه میکنم جفتشون اتحادشون تو خودشون خیلی خوبه ولی ترکا بیشتر هوای همو دارن و خیلی رو خودشون و شهر تعصب دارن.. ولی کردا اینطور نیستن.. یا حداقل اونایی که من برخورد داشتم باهاشون خیلی آدما مهربون و ساده ای بودن

.

انتخاب شما کدوم شهرعه تبریز یا کرمانشاه

من والا جفتشم دوست دارم،چون خودمم اصالتا ترک هستم با تبریزیا هم اوکی ام،سالها هم کرمانشاه زندگی کردم و خیلی دوسش دارم،انتخاب واسم سخته

شما بستگی به معیار و شرایط خودت داره

🖇❤️

بین دو دانشگاهی که گفتی حتما تبریز رو انتخاب کن 

پشیمون نمیشی

ببین هم شهرمون خوبه هم امنیت داره

هواش عالی.شهر تمیز

به فارسی هم مسلط هستیم

تازه اون طرف که دانشگاه هست بالاشهر هست و با کلاس تر

غذاها و شیرینی های خوشمزه مون😄(بااحترام به کرمانشاهیای عزیزمون ،،البته که اونجاهم قشنگی های خودشو داره اما منم شهر خودمو تعریف میکنم)

خود دانشگاهش بری خوابگاه تلاش که بهترین خوابگاه کل ایران هست برا دانشجویان علوم پزشکی

اول شیرازو بزن نظام آموزش پزشکیش جزء بهتریناس تو ایرانبین اصفهان و تبریزم بیین کدوم برات راحت تره و ...

احساس میکنم شیراز خیلی شهر بی روحی هست

اصلا دوستش ندارم😐🤦🏻‍♀️

اول شیرازو بزن نظام آموزش پزشکیش جزء بهتریناس تو ایرانبین اصفهان و تبریزم بیین کدوم برات راحت تره و ...

میدونی منظورم اینه برخورد کردا با کسایی که فارسن بهتره(البته من فقط درمورد برخوردایی که داشتم میتونم نظر بدم) مثلا ی سال ما رفتیم سنندج با یکی از دوستامون ما رفتیم هتل دوستمونم رفت خونه خاله مامانش. خانمه وقتی فهمید با ما اومدن اصرار که باید بیاید بمونید خونه من.. خلاصه نذاشت بمونیم هتل و برخوردش موقعی که میزبان ما بود جوری بود که انگار سال هاست ما رو میشناسه.. در صورتی که ترکا معمولن تا وقتی طرفو نشناسن زیاد اصلا طرفش نمیرن و بیشتر تو خودشونن

.

بین دو دانشگاهی که گفتی حتما تبریز رو انتخاب کن پشیمون نمیشیببین هم شهرمون خوبه هم امنیت دارههواش عا ...

مرسی قربونت برم

فقط به نظرت برای زبان چیکار کنم؟

میتونم یادبگیرم؟