2777
2789
عنوان

عجله برای طلاق

257 بازدید | 27 پست

سلام خانمای گلم.من یک سال و نیمه وکیل گرفتم واسه طلاق و مهریه و جهازمو اوردم خونه بابام درواقع اومدم یه شهر دیگه. اول ویژگی خوب وبد شوهرمو میگم.ویژگی خوبش این بود اگه قهر نبود اهل قربون وصدقه و بوس و بغل و تفریح بود...خسیس نبود هرچند واسم عروسی نگرفت به بهانه های مختلف ک خونه ساختم دستم خالیه و فقط لباس پوشیدم واتلیه رفتم ک خودم اخر طلافروختم خرجشو دادم....چشم هیز نبود...مناسبتاروفراموش نمیکرد کادو میخرید.تقریبا مسئولیت پذیر بود...محدودم نمیکرد....جلوی خانوادش احتراممو نگه میداشت ومنم هزاربرابر بهش محبت میکردم و هواشو داشتم.خلاصه خیلی خاطرات خوب باهم داشتیم. ویژگی بد اینه که دوشب بعد عقد فهمیدم یجورایی ناتوانی جنسی داره و بزور قرص بتونه یکاری بکنه،شاید باورتون نشه تواون دوسال ونیم حتی یکبار آ.ب‌.م.ن.ی ایشونو ندیدم چون انزال معکوس داشت باوجود اینا من به خانواده ها نگفتم موضوع ی این مهمی رو چون خیلی دوسش داشتم....فهمیدم مشکل اعصاب داره وقرص مصرف میکنه و زمانی ک گفتم کنار بزاره به ترامادول روی آورد وخیلی تلاش کردم ک ترک کنه ولی متاسفانه....گه گاهی دست بزن داشت. حرمت خانوادمو شکست طوری ک بابام از خونه بیرونش کرد ومن دوماه قهربودم وباهزار دردسر بابام راضی شد برگردم...ویه اخلاق بد دیگه مدااااام درحال قهر کردن بود ومن همش منتکشی آقارو میکردم وهمش حلی توایشو عوض میکرد....دیگه یجا به خودم اومدم دیدم از روح وروانم چیزی باقی نمونده و درخواست طلاق دادم....بعضی دوستام میگن عجله کردی واسه طلاق....ولی نمیدونید چقد سخته توی اوج نیاز جنسی نری طرف شوهرت چون میدونی کاری نمیتونه بکنه وازاونور بخواه قهرای الکیشو تحمل کنی

خستم، خیلی خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مورد ناتوانی کافیه برای تصمیم طلاق… بالاخره باید بچه دار بشی باید حس کنی همسر داری یا نه…. با م ...

رفتم پیش مشاوره. گفت ماحق نداریم اسم طلاقو بیاریم ولی من به تو میگم جدا بشو

خستم، خیلی خسته
پرسیدن نداره معلومه که جدا باید بشی یه عمر میخوای نازشو بکشی بااین همه مشکلی که داره

مهشب شوهرم غیراز من کسیو نداره....پد وبرادراش فوت کردن مامانشم خیلی پیره الانم ب گوشم رسیده توی کماس...این چند روز همش میگم اگه مامانش بمیره کی واسش غذا درست میکنه. کی کاراشو میکنه. باتوجه به دیابتی ک داره خیلی نگرانشم....همیشه هم این مسائل باعث شد دوران عقد تحمل کنم ودلم بسوزه

خستم، خیلی خسته
[QUOTE=347062644]پرسیدن نداره معلومه که جدا باید بشی یه عمر میخوای نازشو بکشی بااین همه مشکلی که دار ...

خوبی هاش در مقابل این مشکل هیچه. میتونی تحمل کنی یه عمر .مگه قحطی مرده؟؟

از نظر منکه دارم با آدمی که توانایی جنسی‌شان بالاس ولی بد دهنه بی محبته محدوده تو خونه عملا زندانی ام از صب تا شب به دردیوار نگا میکنم آخرم غرو دعوا و بی احترامی فش که مثلا یک دقیقه رفتم تو حیاط  و فقط واسش تخت گرم کنم میگم حاظر بودم شوهرم دول نداشته باشه ولی خوبی های شوهر تورو داشته باشه

کلی پیش رفتی و حالا دو دل شدی، کار عاقلانه رو انجام بده، حرف یک عمر زندگیه…. اینجور مواقع عشق کافی ن ...

میدونی چیه شوهرم غیراز من کسیو نداره....پد وبرادراش فوت کردن مامانشم خیلی پیره الانم ب گوشم رسیده توی کماس...این چند روز همش میگم اگه مامانش بمیره کی واسش غذا درست میکنه. کی کاراشو میکنه. باتوجه به دیابتی ک داره خیلی نگرانشم....همیشه هم این مسائل باعث شد دوران عقد تحمل کنم ودلم بسوزه

خستم، خیلی خسته
مهشب شوهرم غیراز من کسیو نداره....پد وبرادراش فوت کردن مامانشم خیلی پیره الانم ب گوشم رسیده توی کماس ...

دلت نسوزه ایشون هم بعدا با کسی ازدواج مبکنه که مشکلش رو بپذیره…. دختر خوب در حقت خیانت کردن که مشکل اعصاب و ناتوانیش رو بهت نگفتن!!!!! دلت برای جوونی خودت بسوزه، هیچ مردی بعدا نمیاد بگه زنم فداکاری کرد و برگشت…. بازم خودت میدونی چون این سرنوشت تو هست و خودت باید رقم بزنیش